Èxit de participació en la Festa de la Bicicleta a Barcelona

Uns 15.000 ciclistes i patinadors van ocupar la capital catalana
Redacció
15/06/2009 - 00:00

Unes 15.000 persones van participar aquest diumenge 14 de juny en la marxa lúdica de la bicicleta i els patins, que va recórrer els carrers de Barcelona des de l'Eixample fins al parc del Fòrum.

Els participants van acudir a aquesta cita anual amb tot tipus i models de bicicletes i patins, i es van concentrar a la confluència d'Aragó amb Balmes (bicicletes) i Aragó amb Passeig de Gràcia (patins) per recórrer 14 quilòmetres per diferents carrers de la ciutat. En la marxa van participar persones de totes les edats i famílies senceres.

Cap de setmana sobre rodes
Els participants van gaudir d'un complet i variat programa d'animació, que va incloure espectaculars exhibicions sobre rodes, competicions amateurs, tallers i jocs infantils, tastets de les múltiples modalitats de bicicleta urbana, activitats per a patinadors, i fins i tot una àrea destinada a la bicicleta adaptada.

De la mateixa manera, durant aquest cap de setmana, una de les fires de la bicicleta més importants d'Europa, el Bike Show, es va instal·lar al Fòrum.

Relacionats

Article

L’Observatori de l’Aigua de Terrassa, OAT, l’òrgan de participació ciutadana vinculada al servei d’abastament municipal, celebra el cinquè aniversari de la seva creació.

Butlletí