Èxit de participació en la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient al Prat

Més d'un miler i mig de ciutadans van participar en els diferents actes organitzats
Font: Aj. El Prat
10/06/2009 - 00:00

Més d'un miler i mig de ciutadans van participar al Prat de Llobregat en els diferents actes organitzats amb motiu de la celebració, el passat 5 de juny, del dia mundial del medi ambient. La festa va començar de bon matí a l'Avinguda Verge de Montserrat amb "l'estenedor dels desitjos", una activitat on els pratencs van expressar els seus millors desitjos de respecte i conservació del nostre planeta. A la tarda, aquesta activitat es va traslladar a la Plaça de la Vila on, a més de penjar els seus desitjos, els nens i nenes de la ciutat van poder gaudir de l'activitat "l'animalada", formada per tot un seguit de jocs de carrer elaborats íntegrament amb materials reciclats.

Tots els participants en la festa van ser obsequiats amb un cubell d'escombraries bicompartimentat, pensat especialment per a la correcta separació de la matèria orgànica, i amb una bossa de roba de la campanya "Al Prat, menys residus". A més, tots aquells ciutadans que ho van desitjar es van endur a casa un mecanisme d'estalvi d'aigua de fàcil instal·lació per a la cisterna del vàter.

AdjuntMida
Image icon Un moment de la celebració31.12 KB

Relacionats

Article

La Casa de l'Energia és un espai d'informació, assessorament i reflexió que neix amb vocació de donar suport a la ciutadania, comerços i empreses per dur a terme la necessària transició energètica. 

Article
El Calendari del Delta abandona el paper i passarà a ser digital

Enguany, el calendari està dedicat als Hàbitats de marge del delta del Llobregat, amb una selecció d'imatges que mostren les plantes i els animals que viuen en els marges de camins i camps, talussos i bardisses. 

Notícia

L'Ajuntament de Sant Joan Despí obre un procés participatiu per a l'elaboració del Pla d'Emergència Climàtica i Transició Ecològica. D'aquesta forma, la ciutadania pot aportar idees per tal de millorar la qualitat de vida a la ciutat, mitjançant la mitigació dels efectes del canvi climàtic i el foment d'una transició ecològica. 

Butlletí