Èxit de participació en la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient al Prat

Més d'un miler i mig de ciutadans van participar en els diferents actes organitzats
Font: Aj. El Prat
10/06/2009 - 00:00

Més d'un miler i mig de ciutadans van participar al Prat de Llobregat en els diferents actes organitzats amb motiu de la celebració, el passat 5 de juny, del dia mundial del medi ambient. La festa va començar de bon matí a l'Avinguda Verge de Montserrat amb "l'estenedor dels desitjos", una activitat on els pratencs van expressar els seus millors desitjos de respecte i conservació del nostre planeta. A la tarda, aquesta activitat es va traslladar a la Plaça de la Vila on, a més de penjar els seus desitjos, els nens i nenes de la ciutat van poder gaudir de l'activitat "l'animalada", formada per tot un seguit de jocs de carrer elaborats íntegrament amb materials reciclats.

Tots els participants en la festa van ser obsequiats amb un cubell d'escombraries bicompartimentat, pensat especialment per a la correcta separació de la matèria orgànica, i amb una bossa de roba de la campanya "Al Prat, menys residus". A més, tots aquells ciutadans que ho van desitjar es van endur a casa un mecanisme d'estalvi d'aigua de fàcil instal·lació per a la cisterna del vàter.

AdjuntMida
Image icon Un moment de la celebració31.12 KB

Relacionats

Article

La flota municipal de cotxes elèctrics compartits suma 4 nous vehicles, un d'ells, una furgoneta. El servei de transport públic compartit ha suposat l'estalvi de 9 tones d’emissions de CO2 en els gairebé 4.000 desplaçaments que s’han realitzat durant els primers 10 mesos de funcionament.​

Article

Les parròquies se sumen a Energia del Prat amb plaques fotovoltaiques a les cobertes de les esglésies de Sant Pere i Sant Pau i de la Mercè. Amb aquestes noves instal·lacions, la comunitat local d'energia arribarà a produir 1.225kW.

Notícia

La comunitat podrà abastir d’energia 100% renovable i local a 900 llars, comerços i empreses mitjançant una potència fotovoltaica de fins a 1,2MW durant els pròxims anys

Butlletí