Èxit de participació a la Festa de l'Arbre a Mollet del Vallès

Font: Ajuntament de Mollet del Vallès
16/03/2016 - 08:54

Prop de 800 persones han participat a la Festa de l'Arbre de Mollet, convertint-la es una de les més multitudinàries dels darrers anys.

Aquest cop, la festa s'ha desenvolupat a la zona verda situada a la confluència entre els carrers Santiago Tiffon i la ronda dels Pinetons, dins del barri de Santa Rosa que en l'actualitat no tenia arbres. En total, els participants han plantat 300 arbres que formaran un petit bosquet continuant l'àmbit de l'anella verda de Mollet i ajudaran a rebaixar l'impacte acústic i visual del trànsit per als veïns de Santa Rosa.

Tal com s'ha fet habitualment, l'Ajuntament s'encarregarà del manteniment d'aquests arbres fins que hagin arrelat suficientment per viure sense regs extres. 

Fa 30 anys que Mollet acull la Festa de l'Arbre que organitzen l'Ajuntament i el Casal Cultural de Mollet del Vallès i durant aquests anys s'han plantat més de 3500 arbres en diferents punts de la ciutat i principalment al parc dels Pinetons. Enguany la festa ha comptat amb la col·laboració de l'empresa KAO Corporation. 


Etiquetes: 

Relacionats

Acte
08/03/2020 - 11:00
Parc dels Pinetons, Mollet del Vallès
Notícia

Un dels principals objectius de la Xarxa és la voluntat de treballar conjuntament i de forma coordinada entre els ajuntaments i les províncies per assolir els 17  Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda de Nacions Unides amb l’horitzó de l’any 2030. 

Butlletí