Estimar per conèixer, conèixer per estimar, a la Bisbal de l'Empordà

Font: Ajuntament de la Bisbal de l'Empordà
23/02/2016 - 09:00

L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de la Bisbal de l'Empordà ofereix un seguit de sortides guiades amb activitats de descoberta del medi natural.

Aquest 2016,  l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de la Bisbal de l'Empordà ofereix un seguit de sortides guiades a càrrec de l'associació SITRA, Educació i Divulgació Ambiental) amb l'objectiu donar a conèixer un grup determinat d’organismes, com ara ocells, peixos, plantes medicinals i mamífers, i descobrir la importància ecològica d’alguns dels espais més transitats pels habitants del municipi.

Totes les sortides estan dirigides a un públic familiar i no és necessari cap coneixement previ per participar-hi.

Es pot fer inscripció prèvia a l'activitat que vulgueu assistir (amediambient@labisbal.cat).

La primera activitat d'anellament ornitològic es realitzarà el 6 de març, en el recinte de la Font de l'Arbre coincidint amb la Festa de l'Arbre que es realitzarà a l’espai veí de la Piscina Municipal, de tal manera que tothom podrà participar de les dues activitats.

CALENDARI D'ACTIVITATS

6 de març: Sortida ornitològica. Sessió d’anellament científic d’ocells acompanyada d’una sortida guiada dins el context de la Festa de l’Arbre

8 de maig: Sortida aquàtica. Per conèixer els peixos del Daró

2 de juliol: Sortida etnobotànica. Taller de ratafia

15 d’octubre: Sortida nocturna. Per conèixer els mamífers

Etiquetes: 

Relacionats

Acte
30/09/2023 - 10:00
Biblioteca Collserola-Josep Miracle
Notícia

La Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona ofereix una setantena d’activitats gratuïtes per commemorar el Dia Europeu dels Parcs (24 de maig) i la Setmana de la Natura (del 22 de maig al 5 de juny).

Notícia

La ciutadania està convidada el cap de setmana, del 10 al 12 de maig, a sumar-se en accions per recollir i comptabilitzar els residus abandonats en el medi. L’Agència de Residus de Catalunya coordina la campanya a casa nostra, en la qual participen 451 entitats de 242 municipis en 38 comarques.

Butlletí