Escape in the park, per una Devesa de Girona com a espai cultural i mediambiental

Font: Ajuntament de Girona
09/05/2016 - 15:12

El proper dia 6 d’agost tindrà lloc l’experiència musical i visual Escape in the park, un esdeveniment organitzat per Contrast, B4Booking i Electrona, que amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, vol promoure i potenciar el parc com a espai cultural i ambiental.

El plat fort de l’esdeveniment serà el concert de l’artista, DJ, i ambaixador de la música electrònica Rihchie Hawtin a l’escenari principal que s’instal·larà al parc, el proper dissabte 6 d’agost.

L’esdeveniment Escape in the park oferirà sota els conceptes Escape, Expose, Explore, un escenari principal -on tindran lloc les actuacions de Richie Hawtin, Paco Osuna, Gaiser Live, Hito i Fabio Florido-, així com un conjunt d’instal·lacions biodegradables exposades al voltant del perímetre del parc creades per artistes locals i una selecció de producte regional.

El tinent d’alcalde de Cultura, Carles Ribas, ha explicat que aquest projecte “representa una experiència cultural única en un entorn privilegiat”. “L’aposta multidiscplinar i sostenible d’Escape in the park, encaixa amb allò que la Devesa ens ha d’oferir”, ha afegit Ribas. 

Més informació


 

Municipis: 
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

Girona participa en un projecte transfronterer que vol reorientar el sector de la construcció cap a la sostenibilitat i l’eficiència energètica. L’Ajuntament és un dels quatre socis d’aquesta iniciativa, batejada com a Clúster Edificat, que rebrà una injecció de 800.000 euros –el 70%, de fons europeus- i que es durà a terme durant tres anys.

Acte
19/11/2019 - 19:00
Sala Miquel Diumé de l'Ajuntament de Girona

Butlletí