Escape in the park, per una Devesa de Girona com a espai cultural i mediambiental

Font: Ajuntament de Girona
09/05/2016 - 15:12

El proper dia 6 d’agost tindrà lloc l’experiència musical i visual Escape in the park, un esdeveniment organitzat per Contrast, B4Booking i Electrona, que amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, vol promoure i potenciar el parc com a espai cultural i ambiental.

El plat fort de l’esdeveniment serà el concert de l’artista, DJ, i ambaixador de la música electrònica Rihchie Hawtin a l’escenari principal que s’instal·larà al parc, el proper dissabte 6 d’agost.

L’esdeveniment Escape in the park oferirà sota els conceptes Escape, Expose, Explore, un escenari principal -on tindran lloc les actuacions de Richie Hawtin, Paco Osuna, Gaiser Live, Hito i Fabio Florido-, així com un conjunt d’instal·lacions biodegradables exposades al voltant del perímetre del parc creades per artistes locals i una selecció de producte regional.

El tinent d’alcalde de Cultura, Carles Ribas, ha explicat que aquest projecte “representa una experiència cultural única en un entorn privilegiat”. “L’aposta multidiscplinar i sostenible d’Escape in the park, encaixa amb allò que la Devesa ens ha d’oferir”, ha afegit Ribas. 

Més informació


 

Municipis: 
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia
En el marc de la Setmana de la Natura Urbana de Girona

L’Ajuntament de Girona celebra un acte institucional per commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient. La jornada, que ha tingut lloc a El Modern, ha comptat amb dues ponències sobre la conservació i importància de la natura i amb la presentació de l'Assemblea Ciutadana per la Transició Ecosocial de Catalunya.

Notícia

Aparcament tancat i gratuït per a bicicletes al parc Central de Rafael Masó i Valentí

Butlletí