Escalfant motors per a la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2012

Municipis adherits al Pacte d'Alcaldes comencen a gaudir de l'oferta de recursos comunicatius que la Diputació de Barcelona posa a la seva disposició
Redacció
28/05/2012 - 00:00

Comencen a desenvolupar-se de manera proactiva i compartida les activitats i eines de suport comunicatiu que la Diputació de Barcelona ofereix als municipis signants del Pacte d'Alcaldes, en el marc de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2012. Per començar, del 28 al 3 de juny, els municipis de Vacarisses i Sant Cugat del Vallès acolliran, respectivament, les exposicions ‘Actuem amb energia " i ‘Gradua't amb energia'. Aquesta primera setmana, municipis com Seva (en el marc de la primera Fira Seva Sostenible), Tiana, i El Prat de Llobregat comptaran amb el joc-taller ‘Juguem amb energia'.

Les properes setmanes, del 4 al 10 de juny, altres municipis com L'Hospitalet de Llobregat i Vilafranca del Penedès acolliran, respectivament, les anteriors exposicions temporals. I municipis com Martorell i Vilanova i la Geltrú disposaran de les eines del joc-taller, també citat anteriorment.

Fins a finals de juny, seran nombrosos els municipis que aprofitaran els recursos que la Diputació de Barcelona ha posat al seu abast en el marc de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2012.

Per cobrir-ho, Sostenible.cat obre un nou especial dedicat a aquesta Setmana. Més informació de la campanya a l'especial: ‘Campanya d'estalvi i eficiència energètica en la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2012'

 

Més informació:
http://www.diba.cat/xarxasost/setmanaenergia
https://www.facebook.com/euenergyweek
http://twitter.com/#!/search/EUSEW12
http://twitter.com/#!/search/EnergiaSostenible

Etiquetes: 

Relacionats

Butlletí