Es presenta una nova campanya de civisme a Mollet

16/06/2016 - 14:31

L'Ajuntament de Mollet del Vallès posarà en marxa les properes setmanes una nova campanya de sensibilització i educació ciutadana amb l'objectiu de reduir les defecacions de gossos a la ciutat.

En aquest sentit, des d'avui, l'Ajuntament compta amb una moto equipada específicament per fer tasques de recollida. Durant l'anunci de la campanya també s'han presentat dos vehicles sostenibles que s'incorporen a la flota de neteja.

Això ho fas a casa?, Mollet és casa teva. Amb aquest eslògan l'Ajuntament posa en marxa aquesta campanya destinada a fomentar el civisme i afavorir la convivència ciutadana.

Amb aquesta intenció, l'alcalde Josep Monràs, ha volgut fer "una crida a la col·laboració ciutadana. Des de l'Ajuntament seguirem fent tots els esforços que calguin per vetllar pel compliment del bon ús de l'espai públic, i el que menys desitgem és tenir que arribar a les sancions. La ciutat és de tots i entre tots l'hem de cuidar".

En aquesta línia, l'Ajuntament inverteix cada any uns 4.000.000 d'euros en tasques de neteja a la ciutat i, al marge de l'increment de recursos i de personal, també s'han posat en marxa iniciatives com Fem dissabte, una campanya amb la que al llarg d'aquest 2016 s'està actuant de forma intensiva en la neteja d'una zona concreta o un barri de la ciutat amb més mitjans dels habituals.

Pel que fa l'increment de recursos també s'han presentat dos vehicles nous que s'incorporen a la flota de neteja i que, per les seves característiques, s'ajusten a les polítiques municipals adreçades a la sostenibilitat i el medi ambient per tal de seguir treballant per a Mollet com a capital europea del medi ambient.


 

Categories: 

Relacionats

Acte
08/03/2020 - 11:00
Parc dels Pinetons, Mollet del Vallès
Notícia

Un dels principals objectius de la Xarxa és la voluntat de treballar conjuntament i de forma coordinada entre els ajuntaments i les províncies per assolir els 17  Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda de Nacions Unides amb l’horitzó de l’any 2030. 

Butlletí