Es posa en marxa argentonaenergia.cat per recollir les dades de consum dels equipaments municipals

Font: Ajuntament d'Argentona
17/12/2015 - 00:00

La regidoria d'Espai Públic de l'Ajuntament d'Argentona ha posat en marxa el web www.argentonaenergia.cat, un nou portal que ofereix informació i dades  en relació al consum de llum, aigua i gas dels equipaments municipals.

El web recull dades de facturació des de l'any 2011 a partir dels fitxers digitals facilitats per les companyies subministradores d'aquests serveis, amb dades generals i detallades de cadascuna de les instal·lacions.

Progressivament el web incorporarà més informació i s'anirà dotant a l'eina de majors funcionalitats. L'objectiu és que aquest web esdevingui una eina útil per a la millora del medi ambient i per assolir els objectius municipals de reducció de CO2 que estableix el PAES (Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible), compromís subscrit per l'Ajuntament a través del Pacte d'Alcaldes i que ha de servir també per continuar sensibilitzant i conscienciant a la ciutadania per a l'adopció de nous models de consum i eficiència.

Aquesta iniciativa s'emmarca en el projecte d'estalvi energètic impulsat fa temps per l'Ajuntament i que s'ha traduït en els darrers anys en la implantació de mesures i l'execució de diverses inversions, amb un esforç econòmic important, per tal de millorar l'eficiència energètica de les instal·lacions municipals i la reducció del consum.

Municipis: 

Relacionats

Notícia

A partir d’ara, el Consorci de Residus del Maresme es resitúa i queda integrat dins de Maresme Circular amb l’objectiu de promoure l’economia circular a la comarca.

Notícia

TubVerd, la xarxa d'energia sostenible d’Aigües de Mataró, ha estat premiada a la IV edició dels Premis BASF d’Economia Circular, en la categoria d’administració pública. 

Notícia

La campanya s'ha desenvolupat entre el 4 i el 20 de novembre.

Butlletí