Es crea el Fòrum de la Mobilitat del Baix Llobregat

El seu objectiu serà analitzar els problemes de mobilitat que pateix la comarca
Font: Aj. Prat de Llobregat
30/06/2008

La seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat va acollir divendres la presentació del Fòrum de la Mobilitat del Baix Llobregat, que estarà format per representants del Consell Comarcal, de PIMEC Baix Llobregat, d'UGT Baix Llobregat, CCOO Baix Llobregat, del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, de la Diputació de Barcelona i de l'Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona.

Segons un comunicat de l'ajuntament del Prat de Llobregat, "el Fòrum de la Mobilitat del Baix Llobregat neix davant dels problemes de mobilitat que pateix la comarca, que afecten tant al moviment de persones -pel ràpid creixement residencial experimentat per alguns dels seus municipis- com de mercaderies -per l'impacte que té sobre el territori la ubicació de determinades infraestructures i serveis logístics-, circumstància que pot agreujar-se amb la futura ampliació del port i l'aeroport".

L'objectiu principal del Fòrum serà el d'analitzar quines són les principals deficiències que hi existeixen i quines són les possibles mesures a emprendre per a resoldre-les. Per això, el Fòrum comptarà també amb la participació dels principals prestadors de serveis de transport de viatgers, i d'entitats i associacions que agrupen a les persones usuàries habituals de les xarxes viàries, ferroviària i del transport públic.

 

Relacionats

Article
El Calendari del Delta abandona el paper i passarà a ser digital

Enguany, el calendari està dedicat als Hàbitats de marge del delta del Llobregat, amb una selecció d'imatges que mostren les plantes i els animals que viuen en els marges de camins i camps, talussos i bardisses. 

Article

La Janna Fredeluga és una investigadora i naturalista del Delta del Llobregat. S’ha quedat atrapada en un lloc amagat del Delta. Necessita la teva ajuda per trobar-la i rescatar-la. La Janna ens ha deixat pistes per a localitzar-la. Si superes totes les proves, ho aconseguiràs.

Article

Per intentar que  l’educació ambiental i a favor de la sostenibilitat continuï sent present als centres educatius durant el confinament, l'Ajuntament de El Prat de Llobregat envia periòdicament un butlletí amb recursos perquè el professorat el pugui treballar als centres educatius.

Butlletí