Es crea el Fòrum de la Mobilitat del Baix Llobregat

El seu objectiu serà analitzar els problemes de mobilitat que pateix la comarca
Font: Aj. Prat de Llobregat
30/06/2008 - 00:00

La seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat va acollir divendres la presentació del Fòrum de la Mobilitat del Baix Llobregat, que estarà format per representants del Consell Comarcal, de PIMEC Baix Llobregat, d'UGT Baix Llobregat, CCOO Baix Llobregat, del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, de la Diputació de Barcelona i de l'Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona.

Segons un comunicat de l'ajuntament del Prat de Llobregat, "el Fòrum de la Mobilitat del Baix Llobregat neix davant dels problemes de mobilitat que pateix la comarca, que afecten tant al moviment de persones -pel ràpid creixement residencial experimentat per alguns dels seus municipis- com de mercaderies -per l'impacte que té sobre el territori la ubicació de determinades infraestructures i serveis logístics-, circumstància que pot agreujar-se amb la futura ampliació del port i l'aeroport".

L'objectiu principal del Fòrum serà el d'analitzar quines són les principals deficiències que hi existeixen i quines són les possibles mesures a emprendre per a resoldre-les. Per això, el Fòrum comptarà també amb la participació dels principals prestadors de serveis de transport de viatgers, i d'entitats i associacions que agrupen a les persones usuàries habituals de les xarxes viàries, ferroviària i del transport públic.

 

Relacionats

Article

La Casa de l'Energia és un espai d'informació, assessorament i reflexió que neix amb vocació de donar suport a la ciutadania, comerços i empreses per dur a terme la necessària transició energètica. 

Article
El Calendari del Delta abandona el paper i passarà a ser digital

Enguany, el calendari està dedicat als Hàbitats de marge del delta del Llobregat, amb una selecció d'imatges que mostren les plantes i els animals que viuen en els marges de camins i camps, talussos i bardisses. 

Article
 

 

Els premis de Ciutat verda europea i Fulla verda europea tenen l’objectiu de promoure models de ciutat més sostenibles, resilients i saludables. Gavà, al Baix Llobregat, ha estat nominada a Fulla verda europea, un premi al que poden optar els municipis de 20.000 a 100.000 habitants.

Butlletí