Es crea el Fòrum de la Mobilitat del Baix Llobregat

El seu objectiu serà analitzar els problemes de mobilitat que pateix la comarca
Font: Aj. Prat de Llobregat
30/06/2008

La seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat va acollir divendres la presentació del Fòrum de la Mobilitat del Baix Llobregat, que estarà format per representants del Consell Comarcal, de PIMEC Baix Llobregat, d'UGT Baix Llobregat, CCOO Baix Llobregat, del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, de la Diputació de Barcelona i de l'Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona.

Segons un comunicat de l'ajuntament del Prat de Llobregat, "el Fòrum de la Mobilitat del Baix Llobregat neix davant dels problemes de mobilitat que pateix la comarca, que afecten tant al moviment de persones -pel ràpid creixement residencial experimentat per alguns dels seus municipis- com de mercaderies -per l'impacte que té sobre el territori la ubicació de determinades infraestructures i serveis logístics-, circumstància que pot agreujar-se amb la futura ampliació del port i l'aeroport".

L'objectiu principal del Fòrum serà el d'analitzar quines són les principals deficiències que hi existeixen i quines són les possibles mesures a emprendre per a resoldre-les. Per això, el Fòrum comptarà també amb la participació dels principals prestadors de serveis de transport de viatgers, i d'entitats i associacions que agrupen a les persones usuàries habituals de les xarxes viàries, ferroviària i del transport públic.

 

Relacionats

Notícia

En el marc de les propostes de servei comunitari i dins el  projecte Alumnes Gestors del Territori, l'Ajuntament del Prat durant els darrers cursos escolars s'ha ofert  que l'alumnat  conegui i participi activament en la gestió d’alguns espais naturals.

Notícia

35 ajuntaments d'arreu d'Espanya han rebut els reconeixement Pajaritas Azules 2020 per l'excel·lència de la seva gestió de la recollida selectiva de paper i cartró per reciclar. Entre aquests diversos de catalans.

Acte
05/12/2019
Alberg Centre Esplai. Riu Anoia, 42. El Prat de Llobregat

Butlletí