Es crea el Fòrum de la Mobilitat del Baix Llobregat

El seu objectiu serà analitzar els problemes de mobilitat que pateix la comarca
Font: Aj. Prat de Llobregat
30/06/2008 - 00:00

La seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat va acollir divendres la presentació del Fòrum de la Mobilitat del Baix Llobregat, que estarà format per representants del Consell Comarcal, de PIMEC Baix Llobregat, d'UGT Baix Llobregat, CCOO Baix Llobregat, del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, de la Diputació de Barcelona i de l'Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona.

Segons un comunicat de l'ajuntament del Prat de Llobregat, "el Fòrum de la Mobilitat del Baix Llobregat neix davant dels problemes de mobilitat que pateix la comarca, que afecten tant al moviment de persones -pel ràpid creixement residencial experimentat per alguns dels seus municipis- com de mercaderies -per l'impacte que té sobre el territori la ubicació de determinades infraestructures i serveis logístics-, circumstància que pot agreujar-se amb la futura ampliació del port i l'aeroport".

L'objectiu principal del Fòrum serà el d'analitzar quines són les principals deficiències que hi existeixen i quines són les possibles mesures a emprendre per a resoldre-les. Per això, el Fòrum comptarà també amb la participació dels principals prestadors de serveis de transport de viatgers, i d'entitats i associacions que agrupen a les persones usuàries habituals de les xarxes viàries, ferroviària i del transport públic.

 

Relacionats

Article

Les parròquies se sumen a Energia del Prat amb plaques fotovoltaiques a les cobertes de les esglésies de Sant Pere i Sant Pau i de la Mercè. Amb aquestes noves instal·lacions, la comunitat local d'energia arribarà a produir 1.225kW.

Notícia

La comunitat podrà abastir d’energia 100% renovable i local a 900 llars, comerços i empreses mitjançant una potència fotovoltaica de fins a 1,2MW durant els pròxims anys

Article


 

Fins al 2 de desembre el Mercat Municipal estarà immers en la campanya 'Mercats sostenibles' de la Diputació de Barcelona. Aquesta iniciativa té un clar objectiu la reducció dels plàstics a través de la conscienciació, explicant l'impacte que té i quines alternatives hi ha. Una proposta que compta amb la implicació de l'alumnat de primer d'ESO de l'Institut Salvador Dalí.

Butlletí