Es convoca el IV Premi Medi Ambient per a les millors iniciatives locals de Girona

23/08/2005 - 00:00
El Consell d'Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques de Girona (CILMA) ha convocat de nou el Premi de Medi Ambient per reconèixer les actuacions locals amb caràcter innovador o exemplaritzant de les comarques de Girona 2005.
Les actuacions es poden emmarcar en els àmbits de l'aigua, residus, biodiversitat, espais naturals, contaminació atmosfèrica, mobilitat, energia, risc ambiental, participació ciutadana, etc. El premi està dotat amb 3.000 euros per al projecte o actuació guanyadora i la data límit per presentar la sol·licitud i la memòria explicativa és el 14 de novembre de 2005.
La concessió del premi s'efectuarà mitjançant resolució de la Junta Executiva del CILMA i a proposta del jurat, sempre abans del 31 de desembre de 2005. El lliurament del premi es farà en un acte públic que, alhora, servirà per donar a conèixer als mitjans de comunicació tots els projectes participants.
Els projectes seran avaluats per un jurat del qual formaran part persones de reconegut prestigi en la temàtica ambiental o en els seus respectius àmbits professionals.
Podeu accedir a més informació aquí

Relacionats

Butlletí