Es celebra la IX Mostra de Comerç Verd a Reus

Font: Ajuntament de Reus
13/09/2010 - 00:00

La Mostra de Comerç Verd torna a la plaça de la Llibertat el 18 de setembre en la seva novena edició, en el marc de la Setmana del Comerç Verd, organitzada per l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Reus, el consorci Salut i medi i la xarxa de Comerç Verd.

Una vintena d'expositors amb certificació ecològica, entre productors, elaboradors, establiments comercials i entitats del Camp de Tarragona, oferiran els seus productes i serveis en una mostra que obrirà les portes entre les 10:00 i les 14:00h i entre les 17:00 i les 20:30 h.

Ofertes de serveis d'àpats ecològics, projectes d'ecologia i conservació de la biodiversitat, associacions de productors, xarxes de comerç just o bancs d'intercanvi del temps són algunes de les propostes que les entitats de Reus ofereixen per un model de consum responsable.

La llista d'alternatives ecològiques és molt llarga, des de la reutilització de material informàtic i tòners, a formatges, coques, pizzes, vins i caves, verdures, carn, sistemes de transport, xocolata, productes de neteja, etc. A la Mostra de Comerç Verd es podran tastar aquests productes i conèixer tots aquests projectes.

Però, a part de la Mostra, la Setmana del Comerç Verd ofereix espais per la formació i el debat, com ara la taula rodona sobre el consum responsable, aquest 14 de setembre o la presentació del documental ‘Aprendre a menjar, aprendre a viure. Els menjadors escolars ecològics: una alternativa cap a la Sobirania Alimentària' » i dels materials didàctics destinats al professorat, educadors i educadores de menjadors i famílies, continguts a la pàgina www.ecomenjadors.org que tindrà lloc el 21 d'aquest mes. (Teniu més informació sobre aquest actes a l'agenda de Sostenible.cat)

Finalment, cal destacar que entre els assistents a la Mostra es sortejarà una visita i dinar al Parc de les olors de Mas de Caret, per descobrir totes les propietats de les plantes aromàtiques i una estada de cap de setmana.

Teniu tota la informació de la Mostra a la web Salut i Medi http://www.salutimedi.com/

Municipis: 

Relacionats

Notícia

El ple de l'Ajuntament de Reus ha aprovat de manera inicial el passat divendres, 5 de maig el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible, així com sotmetre a exposició pública el document i l'estudi ambiental estratègic.

Notícia

L’Ajuntament de Reus provarà els vehicles elèctrics de l’startup tarragonina Tecnovelero.

Notícia

La Comissió especial de treball per una Nova Cultura de l'Aigua ha traslladat als òrgans de govern de l’Ajuntament dues propostes en relació a la construcció d’una nova estació regeneradora d’aigua i a la recuperació de nous i minats municipals.

Butlletí