És busquen voluntaris per la Cursa per la Mobilitat BCN 2010

Redacció

27/09/2010

La PTP busca 37 ciutadans o ciutadanes interessades en participar en una marxa cívica aquest dijous 30 de setembre a les 18:30. L'objectiu de la Cursa per la Mobilitat BCN 2010 és comparar el funcionament dels diferents mitjans de transport urbà de la ciutat i la seva àrea metropolitana. Participar és molt fàcil: hi ha 12 rutes on es pot anar a peu, en patins, en bicicleta, en Bicing, en taxi, en transport públic col·lectiu, en cotxe i en moto. Les rutes s'han dissenyat tenint en compte els diversos districtes de Barcelona i la nova xarxa ferroviària integrada, que ha registrat un dels creixements de Metro més importants de la seva història i té molts més en construcció.

Obsequis i compensacions.
Els participants a la Cursa per la Mobilitat seran obsequiats amb una T-10 integrada d'una zona i un berenar. Els participants que vagin en vehicle privat (bici, patins, cotxe o moto) han de dur el seu vehicle. Aquells que hagin d'afrontar despeses d'aparcament, benzina i taxi durant la cursa seran compensats. 

Rutes i mitans disponibles.
A la web http://www.transportpublic.org/cursa/ trobareu les instruccions que s'han de seguir per assegurar una cursa cívica, tranquil·la i segura; així com les places lliures en funció de la ruta i del mitjà de transport. Si ho preferiu podeu fer servir aquests enllaços:
Instruccions: http://www.transportpublic.org/cursa/#instruccions
Places lliures segons ruta i mitjà de transport: http://www.transportpublic.org/agenda/details/84

Relacionats

Butlletí