Els veïns del Cros d'Argentona decidiran el model de recollida de la brossa

Font: Ajuntament d'Argentona
18/02/2016 - 14:44

L'Ajuntament d'Argentona durà a terme la propera setmana unes sessions de participació per a què els veïns i veïnes escullin el model de recollida de la brossaporta a porta que són més viables i millor s'adapten al barri del Cros.

S’ha programat una sessió de debat amb els veïns i veïnes, ambtres possibles dates per facilitar l'assistència i participació:

 

  • Dimecres 24 de febrer 15:15 hores al Casal d’Avis del Cros
  • Dijous 25 de febrer 19:30 hores a l’Escola Sant Miquel del Cros
  • Diumenge 28 de febrer 11:30 hores a l’Espai Jove

Més informació

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

A partir del gener, la regidoria de Medi Ambient i l'ARCA del Maresme implantaran lleugeres modificacions per millorar-ne la gestió i reduir molèsties als veïns

Notícia

L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Canet de Mar inicia aquesta campanya amb la intenció de reduir l'incivisme que fa que moltes persones abandonin a la via pública bosses de residus mal separats o fora del dia corresponent. Consta d'accions de sensibilització i conscienciació, amb atenció pesonalitzada als veïns de domicilis que no participin correctament de la recollida selectiva. Es comptarà amb la col·laboració de la Policia Local per sancionar les persones reincidents. 

Article

Les últimes setmanes s'estan realitzant a Tiana una sèrie de diferents accions coordinades dins la campanya “Desbordes o aportes?” que preten conscienciar als veïns i veïnes que tenen comportaments incívics, de la problemàtica d’abocar bosses amb residus barrejats al costat dels contenidors dintre de les papereres del carrer.

Butlletí