Els treballadors municipals de Badalona disposen de 10 bicicletes per moure's per la ciutat

Font: Ajuntament de Badalona
27/09/2011

A patir d'ara l'Ajuntament de Badalona disposa de 10 bicicletes per facilitar els desplaçaments curts dels treballadors municipals. Aquest vehicles han estat cedits per la Diputació de Barcelona en el marc de la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Es destinaran fonamentalment a realitzar tasques d'inspecció així com per a desplaçaments entre barris de la ciutat ja que normalment es tracta de petites distàncies a recòrrer.

Les bicicletes que han estat lliurades als treballadors aquest 27 de setembre, estan rotulades per a identificar-les com a vehicles dels serveis de l'Ajuntament de Badalona. Una part de les bicicletes s'han repartit entre les oficines dels districtes i la resta es queda a l'edifici el Viver per a la resta de tècnics de l'Ajuntament.

L'objectiu primer d'aquesta acció, que s'emmarca en el conjunt d'activitats programades a Badalona per celebrar la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, és promoure un canvi d'hàbits en la mobilitat urbana. Com ha subratllat l'alcalde la ciutat, Xavier Garcia Albiol, aquestes bicicletes no només permetran t reduir despesses municipals, sinó que bàsicament volen contribuir a la millora del medi ambient urbà i servir d'exemple a la resta de la ciutadania.

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon Foto: Ajuntament de Badalona112.61 KB

Relacionats

Notícia
Es presenten les dades setmanalment de la prova pilot

El barri del Bon Pastor, concretament la zona compresa entre els carrers del Foc Follet, Enric Sanchis, el Barri Vermell, i Sant Adrià, al districte de Sant Andreu, és el lloc escollit per introduir la prova pilot de les plataformes mòbils de contenidors de recollida selectiva.

Article

BINGO (Bringing innovation to ongoing water managements) és un projecte de recerca finançat per la Unió Europea i que ha comptat amb la participació d’un consorci internacional.

Notícia
En el marc de la celebració del Dia Internacional del Medi Ambient

Durant aquest curs escolar, alumnes i famílies de les escoles verdes han realitzat diverses sortides a la serralada de Marina per plasmar fotogràficament la riquesa natural de Badalona.

Butlletí