Els primers contenidors d’escombraries intel·ligents, a Sant Antoni, Barcelona, aquest 2021

Font: Betevé

25/03/2021 - 09:00
 

 

El nou contracte de neteja per als propers vuit anys electrificarà un 66 % de la flota de camions de neteja per reduir les molèsties acústiques

Barcelona estrenarà els primers contenidors intel·ligents aquest any 2021, al barri de Sant Antoni. La implantació d’aquest sistema es farà en paral·lel a l’inici de la recollida de residus porta a porta, que s’instaurarà els propers mesos al mateix barri de Sant Antoni, i també a Horta i a Sant Andreu del Palomar. Segons ha explicat el regidor de Transició Ecològica, Eloi Badia, els contenidors intel·ligents funcionaran a través d’una targeta que identificarà cada usuari i, en un principi, serà només per a la fracció d’orgànica.

Podeu llegir la notícia complerta a la font original


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

Després de la implantació del Porta a Porta, la recollida selectiva neta es del 76% i situa Sant Andreu entre les 15 recollides selectives més altes en municipis de més de 5.000 habitants de tot Catalunya.

Notícia
Canvis per adaptar el sistema a les necessitats del barri

La recollida selectiva de residus es duplica al barri de Sant Andreu de Palomar amb el porta a porta i passa del 37% al 76% després d’un mes en marxa. La comissió amb el veïnat i les entitats ha establert alguns canvis per adaptar el sistema a les necessitats del barri.

Article

Enguany se celebren 10 anys de la xarxa d’intercanvi Renova, una iniciativa d’intercanvi de la roba que ja no utilitzem, però que està en bon estat, i que promou el consum responsable, la prevenció de residus i la sostenibilitat.

Butlletí