Els primers contenidors d’escombraries intel·ligents, a Sant Antoni, Barcelona, aquest 2021

Font: Betevé

25/03/2021 - 09:00
 

 

El nou contracte de neteja per als propers vuit anys electrificarà un 66 % de la flota de camions de neteja per reduir les molèsties acústiques

Barcelona estrenarà els primers contenidors intel·ligents aquest any 2021, al barri de Sant Antoni. La implantació d’aquest sistema es farà en paral·lel a l’inici de la recollida de residus porta a porta, que s’instaurarà els propers mesos al mateix barri de Sant Antoni, i també a Horta i a Sant Andreu del Palomar. Segons ha explicat el regidor de Transició Ecològica, Eloi Badia, els contenidors intel·ligents funcionaran a través d’una targeta que identificarà cada usuari i, en un principi, serà només per a la fracció d’orgànica.

Podeu llegir la notícia complerta a la font original


 

Categories: 

Relacionats

Article

Les organitzacions de la Xarxa B+S Fundació Solidança, La taca d’oli/La Fàbrica i Back to Eco/Infinit Denim s'han unit per impulsar “Texans pel clima”, una campanya amb l’objectiu d’avançar cap a una economia més circular a través de la recollida de texans usats.

Notícia
Un pas més per dir adéu a la cultura d’usar i llençar

El passat 14 de juliol es va presentar aquest el Compromís Barcelona Plàstic Zero i alguns dels projectes de la Taula Plàstic Zero que busquen encoratjar a entitats i empreses a sumar-s'hi per fer front a la cultura d’usar i llençar.
Notícia

Després de la implantació del Porta a Porta, la recollida selectiva neta es del 76% i situa Sant Andreu entre les 15 recollides selectives més altes en municipis de més de 5.000 habitants de tot Catalunya.

Butlletí