Els primers contenidors d’escombraries intel·ligents, a Sant Antoni, Barcelona, aquest 2021

Font: Betevé

25/03/2021 - 09:00
 

 

El nou contracte de neteja per als propers vuit anys electrificarà un 66 % de la flota de camions de neteja per reduir les molèsties acústiques

Barcelona estrenarà els primers contenidors intel·ligents aquest any 2021, al barri de Sant Antoni. La implantació d’aquest sistema es farà en paral·lel a l’inici de la recollida de residus porta a porta, que s’instaurarà els propers mesos al mateix barri de Sant Antoni, i també a Horta i a Sant Andreu del Palomar. Segons ha explicat el regidor de Transició Ecològica, Eloi Badia, els contenidors intel·ligents funcionaran a través d’una targeta que identificarà cada usuari i, en un principi, serà només per a la fracció d’orgànica.

Podeu llegir la notícia complerta a la font original


 

Categories: 

Relacionats

Article

Ecovidrio, en col·laboració amb Penguin Random House i l’Ajuntament de Barcelona, ha col·locat 5 contenidors verds exclusius, cadascun dels quals inclou un microrelat sobre el reciclatge i la cura del nostre entorn.

Article

El Barcelona Green Deal és l’agenda urbana i econòmica per fer, en els propers deu anys, una ciutat més competitiva, sostenible i equitativa, adaptada a reptes com les transicions ecològica i digital, que s’han vist accelerats per la pandèmia. El nou full de ruta consta de 38 mesures, entre les quals s’inclouen transformacions urbanes per revitalitzar o crear noves zones estratègiques d’activitat econòmica. Quines són?

Article

Des de l’Institut Municipal d'Informàtica de l'Ajuntament de Barcelona s'ha elaborat un pla que entre els seus objectius proposa apoderare tecnològicament al personal dels Serveis de Neteja i Gestió de Residus perquè puguin focalitzar-se en tasques estratègiques i de valor afegit.

Butlletí