Els premis empresa Tarragona Smart City dupliquen els guardons per a l'impuls de nous projectes

Font: Ajuntament de Tarragona
29/07/2014 - 00:00
Amb les diferents categories es vol promoure l'emprenedoria en els sectors que el Pla estratègic 2022 i l'Estratègia Smart City han identificat com a motors de l'economia de la ciutat.

L'Ajuntament de Tarragona, a través del Departament de Treball i Activació Econòmica, convoca, un any més, els Premis Empresa, seguint amb els objectius dels Pla Tarragona 2022 i l'estratègia Smart City que està desenvolupant la ciutat des de l'any 2011. Així mateix, introdueix elements de treball relacionats amb els Jocs Mediterranis 2017.

Es mantenen els objectius i l'estructura de l'edició de 2013 però s'introdueixen millores en l'àmbit de l'ampliació dels premis i de la dotació econòmica dels mateixos. Així, tindran dotació econòmica els primers i segons premis, el primer amb 5.000€ i el segon amb 1.500€. D'aquesta manera es distribueixen entre els emprenedors 4 primers premis de 5.000€ i 4 segons premis de 1.500€.
Els àmbits dels premis s'han completat per recollir millor totes les necessitats estratègiques que demana la ciutat: l'estratègia smart city i els àmbits de treball dels Jocs Mediterranis. Les categories, són: Esport, salut i benestar; eficiència energètica, sostenibilitat i tecnologia; innovació social i cultura, turisme i comerç.
Es poden presentar projectes d'empresa i empreses constituïdes en els 12 mesos anteriors a la sol·licitud. Per obtenir l'import del premi serà imprescindible que l'empresa estigui constituïda el 30 de desembre d'enguany.

Els guanyadors de l'edició 2013 van ser les empreses Cycling Costa Daurada, Citysens, GoUpToMe i Dynimind.
Per a més informació podeu consultar les bases dels premis a la web de Tarragona Impulsa.

Etiquetes: 
AdjuntMida
Image icon tarragona-smart.jpg6.22 KB

Relacionats

Butlletí