Els objectes tindran una segona oportunitat el proper diumenge a la I Fira del Troc de Canyelles

La Fira, que es celebra el Dia del Medi Ambient, pretén sensibilitzar sobre la reutilització que poden tenir els objectes
Sostenible.cat
25/05/2010 - 00:00

Libres, musica, col·leccions, mobles o petits electrodomèstics, objectes de decoració, estris de cuina, electrònica, jocs, aparells esportius... Tots aquells objectes que ja no ens són útils poden tenir una segona oportunitat el proper diumenge a Canyelles. L'Ajuntament, juntament amb l'AAVV de la urbanització Les Amèriques i l'Associació Dracs de Canyelles, organitzen el proper diumenge 6 de juny la I Fira del Troc de Canyelles, en el marc dels actes de celebració del Dia del Medi Ambient.

L'objectiu de la Fira és sensibilitzar sobre la vida útil dels objectes i la seva reutilització donant una segona vida útil a aquells objectes que tot i que han deixat de ser valuosos per nosaltres, poden tenir utilitat per una altra persona. L'activitat per tant, consistirà en un mercat d'intercanvi i compra-venda de productes de segona mà. Pel que fa a objectes de grans dimensions que no es puguin transportar -mobles de gran mida, o determinats electrodomèstics- es podran presentar acompanyant la fitxa amb les fotografies que es consideren necessàries.

El regidor de Medi Ambient, Josep Rodríguez ha explicat que "aquesta és una iniciativa que sorgeix de les entitats i que encaixa amb els objectius ambientals de l'ajuntament de treballar per la reducció i reutilització dels residus que genera la nostra societat consumista. No es tracta doncs d'activitat on primi el lucre sinó l'intercanvi i la preocupació ambiental", ha afegit.

Els interessats en participar-hi podran consultar les bases de participació al web de l'Ajuntament i inscriure's gratuïtament a l'Ajuntament abans de l'1 de juny ja que les places estan limitades fins a 25 expositors. Per aquells que no tindran expositor, poden participar igualment a la fira com a visitats duent els seus objectes per tal d'intercanviar o vendre.

La Fira se celebrarà a la plaça Francesc Macià i l'horari d'exposició d'objectes serà de les 9.30h del matí fins a les 14.30 del migdia.

Municipis: 

Relacionats

Notícia

Les obres estan cofinançades pels fons europeus FEDER i l’Ajuntament de Cubelles.

Notícia
De Imonclus - Trabajo propio. Wikipèdia

De Imonclus - Trabajo propio. Wikipèdia

Les millores del sanejament (reducció de nutrients i fòsfor) i el pla de millora de la qualitat de l’aigua de l’embassament de Foix impulsat per l’ACA faciliten la recuperació ambiental del riu i l’entorn del Parc del Foix, un  espai protegit emblemàtic per a la protecció de l’avifauna (zona ZEPA)

Article

S'ha presentat el programa de prevenció d’incendis que el nou Servei de Gestió Forestal i Energia ofereix als ajuntaments del Penedès-Garraf.

Butlletí