Els objectes tindran una segona oportunitat el proper diumenge a la I Fira del Troc de Canyelles

La Fira, que es celebra el Dia del Medi Ambient, pretén sensibilitzar sobre la reutilització que poden tenir els objectes
Sostenible.cat
25/05/2010

Libres, musica, col·leccions, mobles o petits electrodomèstics, objectes de decoració, estris de cuina, electrònica, jocs, aparells esportius... Tots aquells objectes que ja no ens són útils poden tenir una segona oportunitat el proper diumenge a Canyelles. L'Ajuntament, juntament amb l'AAVV de la urbanització Les Amèriques i l'Associació Dracs de Canyelles, organitzen el proper diumenge 6 de juny la I Fira del Troc de Canyelles, en el marc dels actes de celebració del Dia del Medi Ambient.

L'objectiu de la Fira és sensibilitzar sobre la vida útil dels objectes i la seva reutilització donant una segona vida útil a aquells objectes que tot i que han deixat de ser valuosos per nosaltres, poden tenir utilitat per una altra persona. L'activitat per tant, consistirà en un mercat d'intercanvi i compra-venda de productes de segona mà. Pel que fa a objectes de grans dimensions que no es puguin transportar -mobles de gran mida, o determinats electrodomèstics- es podran presentar acompanyant la fitxa amb les fotografies que es consideren necessàries.

El regidor de Medi Ambient, Josep Rodríguez ha explicat que "aquesta és una iniciativa que sorgeix de les entitats i que encaixa amb els objectius ambientals de l'ajuntament de treballar per la reducció i reutilització dels residus que genera la nostra societat consumista. No es tracta doncs d'activitat on primi el lucre sinó l'intercanvi i la preocupació ambiental", ha afegit.

Els interessats en participar-hi podran consultar les bases de participació al web de l'Ajuntament i inscriure's gratuïtament a l'Ajuntament abans de l'1 de juny ja que les places estan limitades fins a 25 expositors. Per aquells que no tindran expositor, poden participar igualment a la fira com a visitats duent els seus objectes per tal d'intercanviar o vendre.

La Fira se celebrarà a la plaça Francesc Macià i l'horari d'exposició d'objectes serà de les 9.30h del matí fins a les 14.30 del migdia.

Municipis: 

Relacionats

Notícia
També es detecta Corriol camanegre a Cubelles

El Corriol petit (Charadrius dubius), un tipus d’ocell catalogat com a espècie protegida d'interès especial, ha nidificat per primera vegada a les dunes de la Platja de Les Botigues de Sitges durant el confinament.

Butlletí