Els horts urbans de Cornellà celebren el seu primer any de vida

Actualment, el municipi disposa de 67 parcel·les de 60 metres quadrats
Font: Aj. Cornellà
02/04/2009

Els horts municipals de Cornellà de Llobregat acaben de complir el seu primer any de vida, temps suficient per a aportar molts aspectes positius per a la ciutat. D'un banda, expliquen des del consistori, els horts urbans s'han convertit en un servei social destacable, ja que els seus usuaris (persones majors) han recuperat l'hàbit de fer una activitat física, mentre es cuida al mateix temps del patrimoni "històric" de la ciutat: a Cornellà el 95% és sòl urbanitzat, i cada cop queden menys espais conreats.

D'altra banda, els horts municipals potencien la biodiversitat al municipi, i són una "finestra oberta a la ciutat", on es fan activitats educatives amb esplais i escoles per donar-los a conèixer.

Actualment, Cornellà disposa de 67 parcel·les de 60 metres quadrats, i properament es farà lliurament de 10 parcel·les més a entitats de la ciutat, informen des del consistori.

Relacionats

Acte
14/03/2020 - 09:00
Cornellà de Llobregat
Notícia

L’AMB i l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat presenten el projecte dels dos futurs aparcaments d’intercanvi del municipi. Les properes setmanes es posaran en marxa dos nous park&ride metropolitans; així,s’amplia el servei AMB P+R, que ofereix 423 places en sis municipis metropolitans

Notícia

S'ha iniciat un nou camí escolar al barri d'Almeda de Cornellà de Llobregat, sumant-se als ja existents a diferents barris de la ciutat. Es tracta d'un camí proposat pels alumnes de les escoles Almeda i Martinet. L'objectiu és potenciar l'autonomia, la confiança i la responsabilitat dels infants i fomentar la mobilitat activa i sostenible.

Butlletí