Els horts urbans de Cornellà celebren el seu primer any de vida

Actualment, el municipi disposa de 67 parcel·les de 60 metres quadrats
Font: Aj. Cornellà
02/04/2009 - 00:00

Els horts municipals de Cornellà de Llobregat acaben de complir el seu primer any de vida, temps suficient per a aportar molts aspectes positius per a la ciutat. D'un banda, expliquen des del consistori, els horts urbans s'han convertit en un servei social destacable, ja que els seus usuaris (persones majors) han recuperat l'hàbit de fer una activitat física, mentre es cuida al mateix temps del patrimoni "històric" de la ciutat: a Cornellà el 95% és sòl urbanitzat, i cada cop queden menys espais conreats.

D'altra banda, els horts municipals potencien la biodiversitat al municipi, i són una "finestra oberta a la ciutat", on es fan activitats educatives amb esplais i escoles per donar-los a conèixer.

Actualment, Cornellà disposa de 67 parcel·les de 60 metres quadrats, i properament es farà lliurament de 10 parcel·les més a entitats de la ciutat, informen des del consistori.

Relacionats

Acte
29/05/2021 - 00:00
Cornellà de Llobregat
Notícia

La Setmana de la Natura té lloc del 24 de maig al 5 de juny. A Cornellà, enguany, per celebrar-la l'Ajuntament vol posar en valor la biodiversitat que habita als espais verds i carrers de la ciutat. Una biodiversitat positiva que millora molts aspectes de la vida humana: salut, pol·linització, control de plagues, etc. 

Article

Els dos serveis estan destinats a facilitar l'ús de la bicicleta i la seva intermodalitat amb el transport públic, com a elements fonamentals i diferenciadors d'una mobilitat més sostenible i que conduexi a una atmosfera més neta a la nostra àrea metropolitana.

Butlletí