Els efectes contaminants de llençar tovalloletes al vàter

Font: Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda / L'Informatiu
12/04/2016 - 08:37

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha iniciat una campanya per alertar sobre els efectes contaminants que produeix a la riera el fet de llençar tovalloletes d’un sol ús i altres productes no biodegradabales al vàter.

Medi Ambient ha explicat que “les tovalloletes d’un sol ús i altres productes d’higiene personal, com ara tampons i bolquers, contaminen i embussen els claveguerams tot creant una problemàtica a la sortida de les aigües pluvials a la riera, deixant un rastre a tota la riera de Caldes o creant problemes a la depuradora de la Llagosta”. La Regidoria ha detallat que aquests productes mai s’han de llençar al vàter sinó que s’han de dipositar a la bossa del contenidor de rebuig i agraeix la col·laboració i la sensibilització de la ciutadania sobre aquest aspecte. “Fem un gran gest per la nostra riera”, ha indicat.

Foto: Riera de Caldes, al seu pas pel polígon de Can Bernades-Sobirà / L'Informatiu 


 

Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

El Ple municipal del mes de setembre ha aprovat inicialment el Pla d'emergència en situació de sequera de Santa Perpètua de Mogoda. Aquest Pla determina les limitacions en l'ús de l'aigua que s'apliquen per a cada escenari de sequera així com un seguit de mesures preventives.

Notícia

La ciutadania de Santa Perpètua de Mogoda compromesa amb el reciclatge ja pot tenir recompensa cada vegada que recicli les seves llaunes i ampolles de plàstic de begudes.

Butlletí