El trànsit a l’àrea metropolitana baixa fins a un 65 %

Font: betevé

24/03/2020 - 09:09

La xifra també és un 37 % menor en comparació amb la de dilluns passat, quan ja hi havia confinament

El trànsit a l’àrea metropolitana de Barcelona s’ha reduït fins a un 65,4 % fins a les 13 h d’aquest dilluns pel confinament provocat pel coronavirus i en comparació amb un dilluns normal, segons dades del Servei Català de Trànsit (SCT). A la ciutat s’han aconseguit reduir 1,2 milions de desplaçaments diaris.

La xifra també és fins a un 37,5 % inferior a la de dilluns passat, quan ja hi havia confinament.

En concret, la davallada del trànsit ha estat del 61,7 % de sortida i del 65,4 % d’entrada en comparació amb un dilluns habitual. Pel que fa a la comparativa amb el dilluns anterior, la reducció ha estat del 35,2 % de sortida i del 37,5 % d’entrada.


 

Relacionats

Notícia

Els desplaçaments a la feina són només el 23% del conjunt però és on més s’utilitza el vehicle privat i, per tant, són els que més contaminen. Els experts en mobilitat que han participat en el debat alerten que és precisament aquest l’àmbit que no es gestiona.

Notícia

Les accions principals són el segellament de la massa de residus, el control d'aigües pluvials i l'extracció, l'aprofitament i el tractament de biogàs i lixiviats. Es preveu que les obres estiguin acabades definitivament durant la primera meitat del 2021 i que donin pas a un espai naturalitzat i a un increment de la biodiversitat a la zona

Notícia

Aquest 3 de febrer l'Ajuntament ha començat la tasca d'adequació i de senyalització del que serà el primer Camí Escolar del Prat, una de les peticions més votades als darrers Pressupostos Participatius. Les tasques acabaran a finals del mes d'abril.

Butlletí