El riu Besòs acull una nova edició de la bicicletada per la seva llera

Enguany les inscripcions només es poden fer a través de la web www.diba.cat/bicicletada/
Font: Aj. Montcada
27/04/2010 - 00:00

L'ajuntament de Montcada i Reixac col·labora un any més amb la Diputació de Barcelona en l'organització de la vuitena edició de la bicicletada popular per la llera recuperada del riu Besòs. La prova es celebrarà el proper diumenge 16 de maig.  

En aquesta edició  les inscripcions només es poden fer a través de la web www.diba.cat/bicicletada/ i es tancaran quan s'arribi a la xifra de 1.500 participants. La cursa es pot iniciar des de la sortida a les 9.30h al Parc Firal de Granollers o bé incorporar-s'hi en els punts de trobada habilitats a Montornès del Vallès (10h), Montcada i Reixac (10.30h) i Santa Coloma (10.45h). La tornada és lliure i l'organització no es farà responsable un cop s'hagi conclòs l'acte, al Parc del Litoral de Sant Adrià del Besòs. 

La prova té com a objectiu fomentar la pràctica de l'esport en un espai natural, atractiu i de qualitat amb l'aigua com a principal protaginista. L'àmbit que abasta el Parc Fluvial del Besòs consta de 9 quilòmetres paral·lels a l'últim tram del riu Besòs, i té una extensió aproximada de 115 hectàrees en els municipis de Montcada i Reixac, Santa Coloma de Gramenet, Barcelona i Sant Adrià del Besòs. 

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament, en col·laboració amb l’empresa Ambiens, ha engegat una acció destinada a totes les escoles del municipi amb l’objectiu de conscienciar els infants sobre el respecte pel medi ambient i els efectes del canvi climàtic d’una forma dinàmica i lúdica.

Notícia

L’actualització del sis plafons que fan una proposta de recorregut circular l’ha fet el Consorci del Besòs a petició de l’Ajuntament de Montcada i Reixac i també s’ha adaptat per a les persones amb discapacitat visual.

Acte
02/02/2021 - 00:00
Ajuntament de Montcada i Reixac

Butlletí