El riu Besòs acull una nova edició de la bicicletada per la seva llera

Enguany les inscripcions només es poden fer a través de la web www.diba.cat/bicicletada/
Font: Aj. Montcada
27/04/2010 - 00:00

L'ajuntament de Montcada i Reixac col·labora un any més amb la Diputació de Barcelona en l'organització de la vuitena edició de la bicicletada popular per la llera recuperada del riu Besòs. La prova es celebrarà el proper diumenge 16 de maig.  

En aquesta edició  les inscripcions només es poden fer a través de la web www.diba.cat/bicicletada/ i es tancaran quan s'arribi a la xifra de 1.500 participants. La cursa es pot iniciar des de la sortida a les 9.30h al Parc Firal de Granollers o bé incorporar-s'hi en els punts de trobada habilitats a Montornès del Vallès (10h), Montcada i Reixac (10.30h) i Santa Coloma (10.45h). La tornada és lliure i l'organització no es farà responsable un cop s'hagi conclòs l'acte, al Parc del Litoral de Sant Adrià del Besòs. 

La prova té com a objectiu fomentar la pràctica de l'esport en un espai natural, atractiu i de qualitat amb l'aigua com a principal protaginista. L'àmbit que abasta el Parc Fluvial del Besòs consta de 9 quilòmetres paral·lels a l'últim tram del riu Besòs, i té una extensió aproximada de 115 hectàrees en els municipis de Montcada i Reixac, Santa Coloma de Gramenet, Barcelona i Sant Adrià del Besòs. 

Relacionats

Acte
03/04/2024 - 10:00
01/05/2024 - 10:00
05/06/2024 - 10:00
Montcada i Reixac
Notícia

La sessió informativa celebrada a la Casa de la Vila de l'Ajuntament de Montcada i Reixac va servir per explicar les mesures que s’han aplicat per estalviar aigua als equipaments i edificis municipals. La previsió és reduir-ne el consum en un 50%, tot i que el percentatge que gasta el consistori només suposa el 4% del total.

Article

L’Observatori de l’Aigua de Terrassa, OAT, l’òrgan de participació ciutadana vinculada al servei d’abastament municipal, celebra el cinquè aniversari de la seva creació.

Butlletí