El riu Besòs acull una nova edició de la bicicletada per la seva llera

Enguany les inscripcions només es poden fer a través de la web www.diba.cat/bicicletada/
Font: Aj. Montcada
27/04/2010

L'ajuntament de Montcada i Reixac col·labora un any més amb la Diputació de Barcelona en l'organització de la vuitena edició de la bicicletada popular per la llera recuperada del riu Besòs. La prova es celebrarà el proper diumenge 16 de maig.  

En aquesta edició  les inscripcions només es poden fer a través de la web www.diba.cat/bicicletada/ i es tancaran quan s'arribi a la xifra de 1.500 participants. La cursa es pot iniciar des de la sortida a les 9.30h al Parc Firal de Granollers o bé incorporar-s'hi en els punts de trobada habilitats a Montornès del Vallès (10h), Montcada i Reixac (10.30h) i Santa Coloma (10.45h). La tornada és lliure i l'organització no es farà responsable un cop s'hagi conclòs l'acte, al Parc del Litoral de Sant Adrià del Besòs. 

La prova té com a objectiu fomentar la pràctica de l'esport en un espai natural, atractiu i de qualitat amb l'aigua com a principal protaginista. L'àmbit que abasta el Parc Fluvial del Besòs consta de 9 quilòmetres paral·lels a l'últim tram del riu Besòs, i té una extensió aproximada de 115 hectàrees en els municipis de Montcada i Reixac, Santa Coloma de Gramenet, Barcelona i Sant Adrià del Besòs. 

Relacionats

Acte
16/09/2019
Biblioteca Elisenda (Tarragona, 32). Montcada i Reixac
Notícia

El vehicle compartit a Santa Perpètua de Mogoda ha recorregut 11.000 km i ha donat servei a 64 persones i el servei de lloguer de cotxe elèctric compartit a Castellbisbal ja té més d’una vintena de persones usuàries. A Rubí, durant aquest temps, el vehicle ha registrat un total de 484 lloguers i més de 30.000 quilòmetres amb 3.050 hores d’ús, de les quals 1.405 són provinents de vals i 1.645 de pagament a través dels socis de Som Mobilitat. 

Article

Un total de 110 alumnes de 1r Cicle d’ESO han trepitjat durant aquesta setmana les dues “Habitacions” dels Mals Fums instal·lades al Parc Central del Vallès a Sabadell, amb una valoració positiva per part de docents i alumnat.

Butlletí