El proper diumenge sortida guiada per conèixer la fauna del Parc de la Serralada Litoral

Font: Diputació de Barcelona
25/10/2011
El Consorci del Parc de la Serralada Litoral, en col·laboració amb el grup d'Educació Ambiental URSUS i el Museu-Arxiu de Vilassar de Dalt, organitzen aquest diumenge, 30 d'octubre, una sortida naturalista guiada i gratuïta amb l'interès de conèixer l'entorn i la fauna del Parc de la Serralada Litoral.

El punt de sortida guiada serà l'aparcament de la biblioteca de Cabrils (c/ Domènec Carles, 21) a les 9.00 h, per desplaçar-se tot seguit, amb els cotxes, fins al coll de Gironella. La ruta seguirà, a peu, fins als voltants del turó de Cirers. Després d'esmorzar, es continuarà fins al turó de l'Infern i pujada al castell de Burriac o de Sant Miquel. La tornada està prevista a les 14.30 h.

Aquesta excursió s'emmarca dins el calendari de sortides matinals guiades i gratuïtes que el Consorci del Parc de la Serralada Litoral organitza el darrer diumenge de cada mes. Les darreres seran el 27 de novembre per conèixer els boscos del Parc de la Serralada Litoral. Sortida naturalista (Alella) i el 18 de desembre, que s'avança degut a les festes de Nadal, per veure el castell de Sant Miquel o de Burriac. Sortida històrica (Montornès del Vallès i Vallromanes).

Les places són limitades i cal inscripció prèvia que es pot fer al Punt d'informació de Can Boquet o bé a través dels correus electrònics p.slitoral.canboquet@diba.cat o p.slitoral@diba.cat www.diba.cat/parcsn/litoral.

Relacionats

Butlletí