El projecte SITxell de la Diputació de Barcelona ha estat premiat per les Nacions Unides

Font: Diputació de Barcelona
21/05/2012 - 00:00

El SITxell, un projecte de caire ambiental per a la planificació del sòl no urbanitzable,  ha estat premiat amb el màxim reconeixement a nivell mundial de l'excel·lència en el sector públic.

Les Nacions Unides han atorgat el primer lloc dels Premis de l'Administració Pública (UNPSA 2012), dins de la categoria "Millorant la Gestió del Coneixement en el Sector Públic", a la Diputació de Barcelona pel seu projecte: Sistema d'Informació Territorial de la Xarxa d'Espais Lliures (SITxell), que ha desenvolupat l'Oficina Tècnica de Planificació i Anàlisi Territorial, de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat.

El SITxell és un projecte que la Diputació de Barcelona va iniciar l'any 2001, basat en un sistema d'informació territorial que recopila dades geogràfiques sobre el medi natural i socioeconòmic de la província de Barcelona i permet analitzar-les i emprar-les en el planejament municipal, en els plans especials dels espais naturals protegits i en el planejament territorial.

(P)

Els Premis UNPSA de les Nacions Unides

Els Premis UNPSA de les Nacions Unides són el màxim reconeixement a nivell mundial de l'excel·lència en el sector públic. De caràcter anual, aquests premis es van establir l'any 2003, i en la present edició del 2012 s'han atorgat en cinc categories diferents: Promovent la prevenció i lluita contra la corrupció; Millorant la prestació dels serveis públics; Millorant la participació ciutadana; Millorant la gestió del coneixement en el sector públic i Promovent l'enfocament de gènere en la prestació dels serveis públics. Enguany, s'hi ha presentat més de 400 projectes de tot el món. El lliurament dels premis tindrà lloc el dia 25 de juny a la seu de les Nacions Unides a Nova York, i els dies 26 i 27 se celebrarà un fòrum tècnic durant el qual es presentaran els projectes guanyadors.
Etiquetes: 
AdjuntMida
Image icon SITxell66.36 KB

Relacionats

Article

L’AMB, en col·laboració amb Movement, desde 2018 tira endavant els Premis Bicimpuls que són un reconeixement a les entitats metropolitanes que dediquen el seu treball i esforços per la promoció de la bicicleta a la Metròpolis Barcelona. Així, enguany, els premis Bicimpuls arriben a la seva sisena edició. Les candidatures estan obertes obertes fins al 14 de gener.

Butlletí