El Prat s'integra a la campanya "Millor que nou 100% vell"

Font: Ajuntament del Prat de Llobregat
26/10/2011

La ciutat del Prat s'ha integrat a la campanya d'àmbit metropolità "Millor que nou 100% vell", amb l'objectiu de treballar en el canvi d'hàbits per tal de corregir la tendència actual de la cultura de consum de l'usar i llençar, que tant perjudica al Medi Ambient.

La campanya es diferencia en dues parts: una primera amb la finalitat de reutilitzar aquells objectes que es poden tornar a utilitzar abans que esdevinguin un residu, amb eines com xarxa de comerços, mercats de segona mà i d'intercanvi. D'altra banda, la campanya també incorpora l'aprenentatge de maneres de reparar amb eines, espais, tallers i assessorament.

Relacionats

Notícia

En el marc de les propostes de servei comunitari i dins el  projecte Alumnes Gestors del Territori, l'Ajuntament del Prat durant els darrers cursos escolars s'ha ofert  que l'alumnat  conegui i participi activament en la gestió d’alguns espais naturals.

Notícia

35 ajuntaments d'arreu d'Espanya han rebut els reconeixement Pajaritas Azules 2020 per l'excel·lència de la seva gestió de la recollida selectiva de paper i cartró per reciclar. Entre aquests diversos de catalans.

Acte
05/12/2019
Alberg Centre Esplai. Riu Anoia, 42. El Prat de Llobregat

Butlletí