El Prat s'integra a la campanya "Millor que nou 100% vell"

Font: Ajuntament del Prat de Llobregat
26/10/2011

La ciutat del Prat s'ha integrat a la campanya d'àmbit metropolità "Millor que nou 100% vell", amb l'objectiu de treballar en el canvi d'hàbits per tal de corregir la tendència actual de la cultura de consum de l'usar i llençar, que tant perjudica al Medi Ambient.

La campanya es diferencia en dues parts: una primera amb la finalitat de reutilitzar aquells objectes que es poden tornar a utilitzar abans que esdevinguin un residu, amb eines com xarxa de comerços, mercats de segona mà i d'intercanvi. D'altra banda, la campanya també incorpora l'aprenentatge de maneres de reparar amb eines, espais, tallers i assessorament.

Relacionats

Acte
05/12/2019
Alberg Centre Esplai. Riu Anoia, 42. El Prat de Llobregat
Acte
02/12/2019
Davant del Mercat municipal de Viladecans
Notícia

Gavà ha aportat lesives idees i experiències en la jornada “Oportunitats i riscos de l’economia circular” celebrada al Prat de Llobregat. La trobada s’emmarcava en el projecte Ecoindústria, amb què els ajuntaments del Prat de Llobregat, Gavà, Sant Boi i Viladecans, volen promoure un model sostenible al Delta del Llobregat a nivell ambiental, econòmic i social a través de l’impuls de l’economia circular.

Butlletí