El Prat s'integra a la campanya "Millor que nou 100% vell"

Font: Ajuntament del Prat de Llobregat
26/10/2011

La ciutat del Prat s'ha integrat a la campanya d'àmbit metropolità "Millor que nou 100% vell", amb l'objectiu de treballar en el canvi d'hàbits per tal de corregir la tendència actual de la cultura de consum de l'usar i llençar, que tant perjudica al Medi Ambient.

La campanya es diferencia en dues parts: una primera amb la finalitat de reutilitzar aquells objectes que es poden tornar a utilitzar abans que esdevinguin un residu, amb eines com xarxa de comerços, mercats de segona mà i d'intercanvi. D'altra banda, la campanya també incorpora l'aprenentatge de maneres de reparar amb eines, espais, tallers i assessorament.

Relacionats

Article

Afavorir la presència de la flora i fauna que ens envolta a través d’actuacions de seguiment i difusió. Aquest és un dels objectius principals de Pla de Millora de la Biodiversitat dels parcs i platges metropolitans que l’AMB està elaborant.

Notícia

El projecte Ecoindústria vol aconseguir un model sostenible al Delta del Llobregat a nivell ambiental, econòmic i social a través de l’impuls de l’economia circular. Està organitzat pels ajuntaments de El Prat de Llobregat, Gavà, Sant Boi de Llobregat i Viladecans, i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Notícia

El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha iniciat una nova campanya per a la reducció de residus, amb tallers i recursos a les escoles. Aquest més de març s’ofereixen tallers a l’alumnat de primer de primària de totes les escoles del municipi, amb educadores i educadors ambientals.

Butlletí