El Prat s'integra a la campanya "Millor que nou 100% vell"

Font: Ajuntament del Prat de Llobregat
26/10/2011 - 00:00

La ciutat del Prat s'ha integrat a la campanya d'àmbit metropolità "Millor que nou 100% vell", amb l'objectiu de treballar en el canvi d'hàbits per tal de corregir la tendència actual de la cultura de consum de l'usar i llençar, que tant perjudica al Medi Ambient.

La campanya es diferencia en dues parts: una primera amb la finalitat de reutilitzar aquells objectes que es poden tornar a utilitzar abans que esdevinguin un residu, amb eines com xarxa de comerços, mercats de segona mà i d'intercanvi. D'altra banda, la campanya també incorpora l'aprenentatge de maneres de reparar amb eines, espais, tallers i assessorament.

Relacionats

Article

La Casa de l'Energia és un espai d'informació, assessorament i reflexió que neix amb vocació de donar suport a la ciutadania, comerços i empreses per dur a terme la necessària transició energètica. 

Article
El Calendari del Delta abandona el paper i passarà a ser digital

Enguany, el calendari està dedicat als Hàbitats de marge del delta del Llobregat, amb una selecció d'imatges que mostren les plantes i els animals que viuen en els marges de camins i camps, talussos i bardisses. 

Article

La Janna Fredeluga és una investigadora i naturalista del Delta del Llobregat. S’ha quedat atrapada en un lloc amagat del Delta. Necessita la teva ajuda per trobar-la i rescatar-la. La Janna ens ha deixat pistes per a localitzar-la. Si superes totes les proves, ho aconseguiràs.

Butlletí