El Prat ha reduït gairebé un 10% el consum d'aigua en cinc anys

La de Barcelona és la zona metropolitana de tot Europa on es consumeix menys aigua
Font: Aj. El Prat
30/06/2009 - 00:00
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

El Prat de Llobregat ha reduït el seu consum d'aigua potable en un 4,5% entre els anys 2007 i 2008, segons unes dades presentades recentment per l'Entitat Metropolitana de Medi Ambient (EMMA). Si prenem els darrers cinc anys, la reducció ha estat de gairebé el 10%.

El Prat va consumir durant 2008 una mitjana de 100,256 litres per habitant i dia, per sota de la mitjana metropolitana, que va ser de 110 litres. Aquesta xifra situa l'àrea metropolitana de Barcelona com la que consumeix menys aigua de tot Europa.

Al Baix Llobregat, els municipis que consumeixen menys aigua són Cornellà (97 litres per habitant i dia) i el Prat. Els que més en consumeixen són Begues (142) i Castelldefels (135,6), degut a la gran presència en aquests municipis de cases amb jardí que cal regar.

Relacionats

Article

La Casa de l'Energia és un espai d'informació, assessorament i reflexió que neix amb vocació de donar suport a la ciutadania, comerços i empreses per dur a terme la necessària transició energètica. 

Article
El Calendari del Delta abandona el paper i passarà a ser digital

Enguany, el calendari està dedicat als Hàbitats de marge del delta del Llobregat, amb una selecció d'imatges que mostren les plantes i els animals que viuen en els marges de camins i camps, talussos i bardisses. 

Notícia

L'Ajuntament de Sant Joan Despí obre un procés participatiu per a l'elaboració del Pla d'Emergència Climàtica i Transició Ecològica. D'aquesta forma, la ciutadania pot aportar idees per tal de millorar la qualitat de vida a la ciutat, mitjançant la mitigació dels efectes del canvi climàtic i el foment d'una transició ecològica. 

Butlletí