El Prat és el municipi metropolità 'que més camina'

Segons una enquesta de l'Entitat Metropolitana del Transport
14/01/2009 - 00:00
El vostre municipi és també notícia? Contacteu amb nosaltres: redaccio@sostenible.es

El Prat és el municipi de l'àrea metropolitana "amb un índex més elevat de mobilitat no motoritzada", fet que suposa, en termes relatius, que els seus habitants "es mouen més a peu o en bicicleta", segons una enquesta de l'Entitat Metropolitana del Transport (EMT). L'estudi de mobilitat, que engloba als 18 municipis que cobreix l'EMT, precisa que l'ús de les opcions no motoritzades al Prat és del 57,1%, mentre que el transport privat té una quota del 28,1% i el públic del 14,8%. La mitjana metropolitana és d'un 48,4% per als no motoritzats, un 25,9% per al transport privat i un 25,6% per al públic.

L'enquesta de l'EMT també reflecteix, entre d'altres curiositats, que la ciutat que "camina menys" és Tiana (un 15,7%), la que utilitza més el transport públic és Barcelona (un 30,4%) i la que menys és Viladecans (10,7%).

Relacionats

Article

La Casa de l'Energia és un espai d'informació, assessorament i reflexió que neix amb vocació de donar suport a la ciutadania, comerços i empreses per dur a terme la necessària transició energètica. 

Article
El Calendari del Delta abandona el paper i passarà a ser digital

Enguany, el calendari està dedicat als Hàbitats de marge del delta del Llobregat, amb una selecció d'imatges que mostren les plantes i els animals que viuen en els marges de camins i camps, talussos i bardisses. 

Article

La Janna Fredeluga és una investigadora i naturalista del Delta del Llobregat. S’ha quedat atrapada en un lloc amagat del Delta. Necessita la teva ajuda per trobar-la i rescatar-la. La Janna ens ha deixat pistes per a localitzar-la. Si superes totes les proves, ho aconseguiràs.

Butlletí