El Prat distribueix estalviadors d'aigua pel vàter durant la Festa de l'Aigua

Es tracta de reductors del volum de la descàrrega del l'inodor de fàcil instal·lació
Font: Aj. Prat de Llobregat
20/03/2010 - 00:00

Aquest cap de setmana, el 20 i 21 de març, i coincidint amb els actes de celebració del Dia Mundial de l'Aigua, l'ajuntament del Prat de Llobregat repartirà gratuïtament reductors del volum de la descàrrega del l'inodor de fàcil instal·lació. Totes aquelles persones que vulguin un sistema d'estalvi d'aigua als seus vàters podran acostar-se a la plaça de Pau Casals i bescanviar la butlleta que hauran trobat a la pàgina 2 de la revista municipal "el Prat" del mes de març per un reductor de volum de la descàrrega de l'inodor.

Festa de l'aigua
A més, el diumenge 21 de març, a la mateixa plaça de Pau Casals, a partir de les 11 h s'hi celebrarà la Festa de l'aigua, on infants i grans podran participar en dues activitats lúdiques d'educació ambiental relacionades amb aquest recurs: el taller de "El pintacares de l'aigua" i l'espectacle de màgia "Els secrets de l'aigua".

Relacionats

Article

La Casa de l'Energia és un espai d'informació, assessorament i reflexió que neix amb vocació de donar suport a la ciutadania, comerços i empreses per dur a terme la necessària transició energètica. 

Article
El Calendari del Delta abandona el paper i passarà a ser digital

Enguany, el calendari està dedicat als Hàbitats de marge del delta del Llobregat, amb una selecció d'imatges que mostren les plantes i els animals que viuen en els marges de camins i camps, talussos i bardisses. 

Article

La Janna Fredeluga és una investigadora i naturalista del Delta del Llobregat. S’ha quedat atrapada en un lloc amagat del Delta. Necessita la teva ajuda per trobar-la i rescatar-la. La Janna ens ha deixat pistes per a localitzar-la. Si superes totes les proves, ho aconseguiràs.

Butlletí