El Prat distribueix estalviadors d'aigua pel vàter durant la Festa de l'Aigua

Es tracta de reductors del volum de la descàrrega del l'inodor de fàcil instal·lació
Font: Aj. Prat de Llobregat
20/03/2010 - 00:00

Aquest cap de setmana, el 20 i 21 de març, i coincidint amb els actes de celebració del Dia Mundial de l'Aigua, l'ajuntament del Prat de Llobregat repartirà gratuïtament reductors del volum de la descàrrega del l'inodor de fàcil instal·lació. Totes aquelles persones que vulguin un sistema d'estalvi d'aigua als seus vàters podran acostar-se a la plaça de Pau Casals i bescanviar la butlleta que hauran trobat a la pàgina 2 de la revista municipal "el Prat" del mes de març per un reductor de volum de la descàrrega de l'inodor.

Festa de l'aigua
A més, el diumenge 21 de març, a la mateixa plaça de Pau Casals, a partir de les 11 h s'hi celebrarà la Festa de l'aigua, on infants i grans podran participar en dues activitats lúdiques d'educació ambiental relacionades amb aquest recurs: el taller de "El pintacares de l'aigua" i l'espectacle de màgia "Els secrets de l'aigua".

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament instal·la malles dissenyades per retenir els residus sòlids que s’aboquen de forma inadequada als lavabos i al terra dels carrers. D’aquesta manera, s’evitarà que acabin abocant al medi natural i finalment al mar. També s'evita que aquests sòlids puguin afectar els sistemes de bombament existents cap els col·lectors, interceptors i la depuradora.

Acte
07/07/2022 - 09:00
Seu de Fundesplai al Prat de Llobregat de Barcelona

Butlletí