El Prat de Llobregat estudia com reduir les emissions de CO2 que genera l'ajuntament

El 'Projecte CO2' durarà un any i proposarà mesures i solucions tècniques per reduir o compensar les emissions
Font: Aj. Prat de Llobregat
10/07/2008

L'Institut de Ciència i Tecnologia Ambiental de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) estudiarà durant un any les emissions de diòxid de carboni (CO2) que genera l'activitat de l'Ajuntament del Prat de Llobregat a través dels seus edificis, processos i vehicles, i proposarà mesures i solucions tècniques per reduir-les o compensar-les. Aquesta iniciativa, que s'anomena "Projecte CO2", neix d'un conveni entre l'Ajuntament i La Seda de Barcelona, empresa que aportarà els recursos necessaris per dur-la a terme.

El mes d'abril passat, La Seda ja va posar en marxa una nova planta de poligeneració en aquest municipi, amb la qual s'ha aconseguit una reducció dels costos energètics d'un 30% i un estalvi d'energia i d'emissions a l'atmosfera d'un 15%, xifra que equival a una disminució en les emissions de CO2 d'unes 6.000 tones anuals, segons informa el consistori.

Relacionats

Notícia

En el marc de les propostes de servei comunitari i dins el  projecte Alumnes Gestors del Territori, l'Ajuntament del Prat durant els darrers cursos escolars s'ha ofert  que l'alumnat  conegui i participi activament en la gestió d’alguns espais naturals.

Notícia

35 ajuntaments d'arreu d'Espanya han rebut els reconeixement Pajaritas Azules 2020 per l'excel·lència de la seva gestió de la recollida selectiva de paper i cartró per reciclar. Entre aquests diversos de catalans.

Acte
05/12/2019
Alberg Centre Esplai. Riu Anoia, 42. El Prat de Llobregat

Butlletí