El Prat constitueix la Taula de l'Aigua

30/12/2016 - 10:59

L'objectiu del nou òrgan és l'organització i coordinació de la gestió dels serveis municipals relacionats amb el cicle de l'aigua.

L'Ajuntament del Prat ha constituït l'anomenada Taula de l'Aigua, un nou òrgan d'organització i coordinació en la gestió dels serveis municipals relacionats amb el cicle de l'aigua. Els objectius de la Taula s'adrecen a garantir la millor planificació i coordinació de les actuacions a executar en el territori en matèria d'aigües.

Aquest nou òrgan municipal està presidit per l'alcalde, Lluís Tejedor, i format per representants polítics i tècnics de les àrees municipals d'Urbanisme i Medi Ambient; i Seguretat Ciutadana, Manteniment i Serveis Urbans; així com de l'empresa municipal Aigües del Prat. Es reunirà quadrimestralment de manera ordinària i amb caràcter extraordinari quan es consideri necessari.

Al Prat, per les característiques del territori, la gestió dels serveis relacionats amb el cicle de l'aigua "és una activitat prioritària que necessita de la coordinació de diferents àmbits municipals", asseguren fonts del consistori. "Aquesta activitat, ja prou complexa per ella mateixa, afegeix ara l'aparició d'un nou recurs, com és l'aigua regenerada, que se suma a l'aigua subterrània, tradicional font d'alimentació de la ciutat".

És per això que l'Ajuntament ha considerat necessària la constitució de la Taula de l'Aigua "per coordinar l'acció concertada, el debat i l'intercanvi d'informació entre els diferents serveis municipals relacionats amb el cicle de l'aigua".


 

Relacionats

Article

La Janna Fredeluga és una investigadora i naturalista del Delta del Llobregat. S’ha quedat atrapada en un lloc amagat del Delta. Necessita la teva ajuda per trobar-la i rescatar-la. La Janna ens ha deixat pistes per a localitzar-la. Si superes totes les proves, ho aconseguiràs.

Article

La Casa de l'Energia és un espai d'informació, assessorament i reflexió que neix amb vocació de donar suport a la ciutadania, comerços i empreses per dur a terme la necessària transició energètica. 

Acte
12/05/2021 - 00:00
Casal de la gent gran (pl. d’Europa, s/n). Castellví de Rosanes

Butlletí