El Prat comença a repartir bosses compostables als mercats

Es tracta d'una iniciativa que s'emmarca dins la campanya 'Al Prat, menys residus'
Font: Aj. Prat de Llobregat
20/12/2009 - 00:00

Aquesta setmana ha començat al Prat de Llobregat la campanya de distribució de bosses compostables als mercats de la ciutat. Es tracta d'una iniciativa que s'emmarca dins la campanya "Al Prat, menys residus", en col·laboració amb l'Agència de Residus de Catalunya, que s'estendrà durant tot el període nadalenc i que té com a objectius principals reduir el consum de bosses de plàstic d'un sol ús als mercats i fomentar la recollida selectiva de la matèria orgànica.

A més, les persones que ho desitgin es podran endur una mostra de compost que els servirà per abonar les plantes a casa, alhora que dos educadors ambientals que aniran itinerant pels diferents mercats els resoldran tots els dubtes que els puguin sorgir.

La campanya es farà fins al 20 de desembre al mercat municipal (pl. de la Vila), del 21 al 27 al mercat Prat Marina i del 28 al 3 al mercat del Remolar.

Relacionats

Article

La Casa de l'Energia és un espai d'informació, assessorament i reflexió que neix amb vocació de donar suport a la ciutadania, comerços i empreses per dur a terme la necessària transició energètica. 

Article
El Calendari del Delta abandona el paper i passarà a ser digital

Enguany, el calendari està dedicat als Hàbitats de marge del delta del Llobregat, amb una selecció d'imatges que mostren les plantes i els animals que viuen en els marges de camins i camps, talussos i bardisses. 

Notícia

L'Ajuntament de Sant Joan Despí obre un procés participatiu per a l'elaboració del Pla d'Emergència Climàtica i Transició Ecològica. D'aquesta forma, la ciutadania pot aportar idees per tal de millorar la qualitat de vida a la ciutat, mitjançant la mitigació dels efectes del canvi climàtic i el foment d'una transició ecològica. 

Butlletí