El Prat comença a repartir bosses compostables als mercats

Es tracta d'una iniciativa que s'emmarca dins la campanya 'Al Prat, menys residus'
Font: Aj. Prat de Llobregat
20/12/2009 - 00:00

Aquesta setmana ha començat al Prat de Llobregat la campanya de distribució de bosses compostables als mercats de la ciutat. Es tracta d'una iniciativa que s'emmarca dins la campanya "Al Prat, menys residus", en col·laboració amb l'Agència de Residus de Catalunya, que s'estendrà durant tot el període nadalenc i que té com a objectius principals reduir el consum de bosses de plàstic d'un sol ús als mercats i fomentar la recollida selectiva de la matèria orgànica.

A més, les persones que ho desitgin es podran endur una mostra de compost que els servirà per abonar les plantes a casa, alhora que dos educadors ambientals que aniran itinerant pels diferents mercats els resoldran tots els dubtes que els puguin sorgir.

La campanya es farà fins al 20 de desembre al mercat municipal (pl. de la Vila), del 21 al 27 al mercat Prat Marina i del 28 al 3 al mercat del Remolar.

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament instal·la malles dissenyades per retenir els residus sòlids que s’aboquen de forma inadequada als lavabos i al terra dels carrers. D’aquesta manera, s’evitarà que acabin abocant al medi natural i finalment al mar. També s'evita que aquests sòlids puguin afectar els sistemes de bombament existents cap els col·lectors, interceptors i la depuradora.

Acte
07/07/2022 - 09:00
Seu de Fundesplai al Prat de Llobregat de Barcelona

Butlletí