El Prat aconsegueix estalviar 50.000 euros anuals ajustant les potències elèctriques

Font: Ajuntament del Prat de Llobregat
13/06/2013 - 00:00

L'Ajuntament del Prat de Llobregat ha ajustat les potències contractades en els seus edificis municipals i ha aconseguit un estalvi de més de 50.000 € en la facturació anual de la despesa elèctrica.

En total s'han tramitat més de 60 disminucions de potències, que corresponen a edificis municipals i punts d'enllumenat exterior, amb l'objectiu d'adaptar les necessitats de potència reals de l'edifici en funcionament a la potència contractada.

Aquestes diferències es produeixen habitualment per la dificultat de calcular prèviament quina intensitat d'ús tindrà l'edifici o quin ús es farà del sistema de climatització.

La mesura suposa un estalvi econòmic però no una reducció de consum d'energia i s'emmarca en el conjunt d'accions que porta a terme l'ajuntament per aconseguir els objectius marcats per la Unió Europea través del Pacte d'Alcaldes per l'Energia.

Relacionats

Article

La Casa de l'Energia és un espai d'informació, assessorament i reflexió que neix amb vocació de donar suport a la ciutadania, comerços i empreses per dur a terme la necessària transició energètica. 

Article
El Calendari del Delta abandona el paper i passarà a ser digital

Enguany, el calendari està dedicat als Hàbitats de marge del delta del Llobregat, amb una selecció d'imatges que mostren les plantes i els animals que viuen en els marges de camins i camps, talussos i bardisses. 

Article

La Janna Fredeluga és una investigadora i naturalista del Delta del Llobregat. S’ha quedat atrapada en un lloc amagat del Delta. Necessita la teva ajuda per trobar-la i rescatar-la. La Janna ens ha deixat pistes per a localitzar-la. Si superes totes les proves, ho aconseguiràs.

Butlletí