El Prat aconsegueix estalviar 50.000 euros anuals ajustant les potències elèctriques

Font: Ajuntament del Prat de Llobregat
13/06/2013

L'Ajuntament del Prat de Llobregat ha ajustat les potències contractades en els seus edificis municipals i ha aconseguit un estalvi de més de 50.000 € en la facturació anual de la despesa elèctrica.

En total s'han tramitat més de 60 disminucions de potències, que corresponen a edificis municipals i punts d'enllumenat exterior, amb l'objectiu d'adaptar les necessitats de potència reals de l'edifici en funcionament a la potència contractada.

Aquestes diferències es produeixen habitualment per la dificultat de calcular prèviament quina intensitat d'ús tindrà l'edifici o quin ús es farà del sistema de climatització.

La mesura suposa un estalvi econòmic però no una reducció de consum d'energia i s'emmarca en el conjunt d'accions que porta a terme l'ajuntament per aconseguir els objectius marcats per la Unió Europea través del Pacte d'Alcaldes per l'Energia.

Relacionats

Notícia

En el marc de les propostes de servei comunitari i dins el  projecte Alumnes Gestors del Territori, l'Ajuntament del Prat durant els darrers cursos escolars s'ha ofert  que l'alumnat  conegui i participi activament en la gestió d’alguns espais naturals.

Notícia

35 ajuntaments d'arreu d'Espanya han rebut els reconeixement Pajaritas Azules 2020 per l'excel·lència de la seva gestió de la recollida selectiva de paper i cartró per reciclar. Entre aquests diversos de catalans.

Acte
05/12/2019
Alberg Centre Esplai. Riu Anoia, 42. El Prat de Llobregat

Butlletí