El Portal PROGREMIC, un espai virtual viu

L'Agència de Residus de Catalunya ha renovat i millorat el Portal PROGREMIC 2007-2012
Font: Agència de Residus de Catalunya
13/08/2012 - 00:00

L'Agència de Residus de Catalunya ha renovat i millorat el Portal PROGREMIC 2007-2012, amb l'objectiu de facilitar l'accés als seus continguts.
S'ha desenvolupat un nou format de cerca, en forma de menú vertical, a partir del qual es podrà accedir de forma senzilla i directa a aquelles experiències i actuacions que més interessin. El nou portal convida a cercar l'experiència que més interessi a l'usuari i a pujar les pròpies experiències.

A més, per facilitar-ne la navegació, s'han realitzat canvis en l'estructura de la pàgina d'inici del Portal.

 

El Portal PROGREMIC facilita l'obtenció de recursos per a gestors i tècnics de l'àmbit dels residus municipals, a fi de contribuir a la consecució dels objectius de prevenció i valorització plantejats. Ho fa amb la recopilació i anàlisi de les actuacions desenvolupades en el marc del programa i amb un ampli recull de més de 30 experiències que han de permetre compartir bones pràctiques i avançar plegats cap a una millor gestió de residus.
D'aquesta manera el Portal pretén ser un espai virtual viu, esdevenint un lloc de trobada dels diferents sectors implicats en la gestió dels residus municipals.

Finalment, el Portal disposa d'un fòrum en el que els usuaris registrats podran aportar les seves idees i qüestions, convertint-se en un instrument d'intercanvi de coneixement. Aquí pots fer la teva aportació.

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Torrelles de Foix amb el suport de la Mancomunitat Penedès-Garraf i la Diputació de Barcelona, inicia la campanya “Raons de pes” que fomenta la compra a granel en el comerç local per reduir els envasos d’un sol ús.

Notícia

Durant la Setmana Europea de Prevenció de residus les 19 escoles que formen part d'Escoles + sostenibles de Sant Feliu han dut a terme diferents accions simbòliques per visibilitzar aquest projecte.

Acte
12/12/2023 - 09:00
El Born Centre de Cultura i Memòria. Plaça comercial, 12. Barcelona.

Butlletí