El “Porta a Porta” arriba al barri de Mas Bruguers, a Gavà

Font: El Bruguers

13/09/2018 - 22:17

El veïnat del barri de Mas Bruguers disposa des del passat mes de juliol d’un sistema de recollida “Porta a Porta” de les fraccions orgànica i resta. Així doncs, els veïns i veïnes només han de treure les galledes que se’ls va lliurar per participar al sistema en els dies corresponents a cada tipus de residu.

Des de l’Ajuntament es valora molt positivament l’acollida del nou sistema, en què hi participen amb bons resultats més de 200 municipis arreu de Catalunya, i amb el qual s’assoleixen uns índexs de recollida selectiva més elevats.

Recordem que la Unió Europea ha marcat uns objectius de reciclatge per al 2020 al voltant del 50%, motiu pel qual s’aposta per aquesta fórmula en àmbits municipals on l’urbanisme així ho permet.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament i els càmpings de Torroella i l'Estartit reforçaran la col·laboració per incrementar la recollida de la brossa orgànica. També es fomentarà la recollida selectiva d'olis vegetals usats i de residus tèxtils a càmpings i ciutadania.

Notícia

La cursa es realitzarà 16 de març i té un triple impacte: neteja dels espais naturals, donacions a entitats ambientals que treballen sobre el territori i conscienciació ciutadana sobre la necessitat de tenir cura dels entorns naturals

Notícia

L’Ajuntament fa una licitació de més 152 milions d’euros per a una ciutat més neta i confortable. Els nous contractes de recollida de residus, neteja i manteniment de via pública reforçaran aquests serveis

Butlletí