El porta a porta a Sant Andreu no s’ampliarà en aquest mandat, i tampoc en altres barris

21/07/2022 - 11:54

La recollida de residus porta a porta a Sant Andreu no s’ampliarà en aquest mandat. El govern d’Ada Colau ha ajornat definitivament la segona fase per a després de les eleccions municipals del 2023. Al gener, ja es va posposar “sine die” després de reformular el porta a porta, però ara, ja s’ha confirmat que no es farà abans de les eleccions. El regidor de Transició Ecològica, Eloi Badia, ha explicat que els esforços estan centrats a desplegar el nou contracte de neteja.

La no ampliació del porta a porta a Sant Andreu coincideix amb l’anunci de l’Ajuntament de deixar també per al proper mandat el desplegament de contenidors intel·ligents. Quan es va replantejar el porta a porta, al gener, es van canviar els cubells de recollida d’orgànica per contenidors intel·ligents, uns aparells que, de moment, només tindrà Sant Andreu. Per a després de les eleccions es deixarà també posar-ne a Horta i Sant Antoni, els següents barris on estava previst.

Podeu llegir la notícia complerta a la font original.


 

Relacionats

Notícia

Santa Coloma de Cervelló ha posat en marxa el sistema de recollida d’escombraries porta a porta, amb l’objectiu d’incrementar de manera considerable el percentatge de residus que es recuperen al nostre municipi.

Notícia

Des del moment que comenci a funcionar aquest sistema a cadascun dels barris, s'eliminaran els contenidors dels carrers i camins, contribuint així a la netedat i la imatge del barri.​

Notícia

Els barris de Can Gorgs, Can Gorgs II i Estació-Ca n’Estaper van començar, fa un any, amb la recollida selectiva de residus Porta a Porta. En aquest temps s'ha assolit un percentatge del 93 % de recollida selectiva en els barris del Porta a Porta, aconseguint reduir en 1.900 tones, les tones de residus mal separats en només un any.

Butlletí