El porta a porta a Sant Andreu no s’ampliarà en aquest mandat, i tampoc en altres barris

21/07/2022 - 11:54

La recollida de residus porta a porta a Sant Andreu no s’ampliarà en aquest mandat. El govern d’Ada Colau ha ajornat definitivament la segona fase per a després de les eleccions municipals del 2023. Al gener, ja es va posposar “sine die” després de reformular el porta a porta, però ara, ja s’ha confirmat que no es farà abans de les eleccions. El regidor de Transició Ecològica, Eloi Badia, ha explicat que els esforços estan centrats a desplegar el nou contracte de neteja.

La no ampliació del porta a porta a Sant Andreu coincideix amb l’anunci de l’Ajuntament de deixar també per al proper mandat el desplegament de contenidors intel·ligents. Quan es va replantejar el porta a porta, al gener, es van canviar els cubells de recollida d’orgànica per contenidors intel·ligents, uns aparells que, de moment, només tindrà Sant Andreu. Per a després de les eleccions es deixarà també posar-ne a Horta i Sant Antoni, els següents barris on estava previst.

Podeu llegir la notícia complerta a la font original.


 

Relacionats

Notícia

Després d’haver-se instaurat amb èxit als barris de Bruguers, La Sentiu i Les Panes, la recollida de residus porta a porta arriba ara al centre de Gavà.

Notícia

Durant aquest període inicial de dos mesos, el municipi ha aconseguit una taxa de recollida selectiva del 61,60%, una xifra notablement superior al 42,93% registrat durant tot l’any 2023.

Notícia

La Conca de Barberà utilitza un sistema mixt de reciclatge amb la implantació de contenidors intel·ligents i del servei porta a porta.

Butlletí