El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac enceta les Passejades de tardor

Font: Diputació de Barcelona
23/09/2011 - 00:00
Conèixer els arbres del massís de Sant Llorenç del Munt, la vinya de la vall d'Horta, els ocells a la tardor a la vall d'Horta, la ruta dels bandolers, la biodiversitat al parc natural i la tardor al parc natural. O fer un itinerari de natura per la riera de Talamanca, conèixer indrets com el Marquet de les Roques, la Muntada, la carena de la Muntada, el coll del Castell i el castell de Pera, o la història de l'Obac, els sistemes hidràulics a la vall d'Horta, els efectes del foc a Sant Llorenç del Munt, el camí Ral i el Puig de la Balma. Aquestes són les propostes del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac per a les Passejades de tardor 2011, entre el 24 de setembre i el 18 de desembre.

El parc ofereix un seguit d'itineraris programats que tenen com a objectiu ajudar a conèixer millor el patrimoni natural i cultural del parc, i gaudir del seu entorn. Aquest cicle de sortides es duu a terme en diferents indrets del parc, per tal d'oferir una visió àmplia de la diversitat del paisatge i del patrimoni.

Es tracta d'itineraris d'entre 2 i 4 hores de durada, guiats per un expert coneixedor del territori, que ajudarà els participants a interpretar i comprendre els paisatges, i a descobrir racons amagats del parc i dels seus municipis.

Podeu conèixer tot el programa de les passejades clicant aquí.

AdjuntMida
Image icon passejades_munt_obac.jpg72.18 KB

Relacionats

Notícia

El passat 22 de juliol de 2021, el Consell Comarcal d’Osona va constituir la Comissió Consultiva de l’Accés Motoritzat al Medi Natural de la comarca d’Osona”, la primera de Catalunya.

Butlletí