El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac enceta les Passejades de tardor

Font: Diputació de Barcelona
23/09/2011 - 00:00
Conèixer els arbres del massís de Sant Llorenç del Munt, la vinya de la vall d'Horta, els ocells a la tardor a la vall d'Horta, la ruta dels bandolers, la biodiversitat al parc natural i la tardor al parc natural. O fer un itinerari de natura per la riera de Talamanca, conèixer indrets com el Marquet de les Roques, la Muntada, la carena de la Muntada, el coll del Castell i el castell de Pera, o la història de l'Obac, els sistemes hidràulics a la vall d'Horta, els efectes del foc a Sant Llorenç del Munt, el camí Ral i el Puig de la Balma. Aquestes són les propostes del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac per a les Passejades de tardor 2011, entre el 24 de setembre i el 18 de desembre.

El parc ofereix un seguit d'itineraris programats que tenen com a objectiu ajudar a conèixer millor el patrimoni natural i cultural del parc, i gaudir del seu entorn. Aquest cicle de sortides es duu a terme en diferents indrets del parc, per tal d'oferir una visió àmplia de la diversitat del paisatge i del patrimoni.

Es tracta d'itineraris d'entre 2 i 4 hores de durada, guiats per un expert coneixedor del territori, que ajudarà els participants a interpretar i comprendre els paisatges, i a descobrir racons amagats del parc i dels seus municipis.

Podeu conèixer tot el programa de les passejades clicant aquí.

AdjuntMida
Image icon passejades_munt_obac.jpg72.18 KB

Relacionats

Butlletí