El nou Biomarket vol democratitzar el producte eco

Font: Betevé

09/12/2020 - 10:57

El Biomarket és l’aposta decidida per crear el primer mercat majorista d’aliments frescos i ecològics d’Espanya. I Mercabarna ha esmerçat molts esforços perquè així sigui. Una nau nova de trinca, feta amb materials sostenibles, per encabir 8.900 m2 especialment dedicats a la fruita i les hortalisses biològiques, i que s’inaugura aquest dimecres.

 

Democratitzar els productes més naturals

Des de Mercabarna són conscients que malgrat l’augment de la demanda dels productes bio un dels problemes principals segueix sent-ne el preu. Segons el director de Mercabarna, Jordi Valls, “la diferència de preu entre el producte bio i el normal és cada vegada més petita i el Biomarket vol incidir en un preu encara més contingut”.

Això s’aconsegueix principalment gràcies al fet que el Biomarket concentra molta oferta, en concret de 21 operadors, en un mateix espai i això facilita que el client pugui triar el millor producte.

Podeu llegir la notícia complerta a Betevé


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

Trenta centres educatius s’uniran aquest curs escolar al projecte “Menjadors escolars més sans i sostenibles” amb l’objectiu de millorar la salut dels infants amb dietes més saludables, equilibrades i de proximitat. El projecte, supervisat per l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB), ha funcionat durant un any com a prova pilot en sis escoles de la ciutat.

Article

L’any vinent Barcelona serà la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible, que desenvoluparà més de noranta projectes i polítiques actives per promoure hàbits saludables entre la ciutadania i per potenciar un canvi en el model de producció d’aliments. També hi haurà un ampli programa d’esdeveniments que es tancarà, a la tardor, amb la celebració del setè Fòrum Global del Pacte de Política Alimentària Urbana de Milà.

Notícia

Amb la voluntat de donar suport i reforçar els processos que per a la transició a un model de major sobirania alimentària i que enforteixin un sistema alimentari més just, segur, sostenible i saludable, format per criteris socials, ecològics i de proximitat; la vicepresidenta quarta de la Diputació, Núria Parlon, ha llegit a l’inici del ple ordinari d’aquest dijous la declaració institucional d’adhesió a la Carta Alimentària de la Regió Metropolitana de Barcelona.

Butlletí