El nou Biomarket vol democratitzar el producte eco

Font: Betevé

09/12/2020 - 10:57

El Biomarket és l’aposta decidida per crear el primer mercat majorista d’aliments frescos i ecològics d’Espanya. I Mercabarna ha esmerçat molts esforços perquè així sigui. Una nau nova de trinca, feta amb materials sostenibles, per encabir 8.900 m2 especialment dedicats a la fruita i les hortalisses biològiques, i que s’inaugura aquest dimecres.

 

Democratitzar els productes més naturals

Des de Mercabarna són conscients que malgrat l’augment de la demanda dels productes bio un dels problemes principals segueix sent-ne el preu. Segons el director de Mercabarna, Jordi Valls, “la diferència de preu entre el producte bio i el normal és cada vegada més petita i el Biomarket vol incidir en un preu encara més contingut”.

Això s’aconsegueix principalment gràcies al fet que el Biomarket concentra molta oferta, en concret de 21 operadors, en un mateix espai i això facilita que el client pugui triar el millor producte.

Podeu llegir la notícia complerta a Betevé


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

El Pacte de Viladecans pel Clima posa en marxa 8 accions per fer front al malbaratament alimentari

Notícia

Economia i ecologia han d’anar del bracet, hem de tenir cura d’elles”, així ha començat la seva intervenció la xef Carme Ruscalleda a la inauguració de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC) que ha acullit la Fabra i Coats, al barri de Sant Andreu de Barcelona.

Article

La Setmana de l’Alimentació Conscient, del 15 al 27 d’octubre, ofereix activitats obertes a la ciutadania i tallers especialment adreçats a professionals.

Butlletí