El III Mercat del 'Parc a taula' ofereix, a Granollers, els millors productes de la terra

Sostenible.cat

10/12/2010 - 00:00
Aquest dissabte 11 de desembre el programa 'Parc a taula' de la Diputació de Barcelona estarà present a la plaça Josep Maluquer i Salvador de Granollers amb un Mercat amb representants de productors i cellers dels parcs de la Serralada Litoral, Garraf i Sant Llorenç del Munt i l'Obac que donaran a conèixer els seus productes més representatius.

Dins el marc del Mercat, a les 11.00 h del matí, el diputat d'Espais Naturals i alcalde de Granollers, Josep Mayoral, acompanyat pel president del Consorci del Parc de la Serralada Litoral, Daniel Cortés, atorgarà la Carta de Compromís del programa Parc a taula 2010-11, a les empreses del Parc de la Serralada Litoral, participants en aquest projecte.

El Parc a taula és un programa cultural, promogut per la Diputació de Barcelona, que vol contribuir a la valorització del productes enogastronòmics locals de qualitat, que contribueixen a establir una economia basada en el propi territori, la seva identitat i un paisatge de qualitat mitjançant la col·laboració amb els restauradors, allotjaments, productors i elaboradors de la Xarxa de Parcs de la Diputació de Barcelona.

El programa es va iniciar l'any 2001 al Parc del Garraf i al d'Olèrdola, en el marc del programa cultural Viu el Parc, i s'ha estès durant aquests anys al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, des del 2005, al Parc del Foix, des del 2007, i al Parc de la Serralada Litoral, des del 2008. Es preveu que aviat arribi també al Parc del Castell de Montesquiu i al Parc Natural del Montseny.

AdjuntMida
Image icon parc_taula.jpg14.97 KB

Relacionats

Article

Granollers programa activitats per sensibilitzar sobre el medi ambient i l’acció climàtica. Commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient i adhesió a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible

Notícia
L'EDAR de Granollers millorarà també les instal·lacions per generar biogàs

El Consorci Besòs Tordera obté tres subvencions per import superior a un milió d’euros del Programa BIOGÁS impulsat per l’IDAE amb fons Next Generation EU

Article
Es pot participar del 22 al 29 d’abril.

Amb motiu de la diada de Sant Jordi, les Deixalleries del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental s'adhereixen un any més a la campanya DeixaLlibres.

Butlletí