El Govern descarta el tramvia a Cerdanyola fins que es connectin el Trambaix i el Trambesós

L'única actuació que es preveu de moment és la prolongació del Trambaix a Sant Feliu
Font: Cerdanyola.info
06/04/2009

El secretari per a la Mobilitat de la Generalitat, Manel Nadal, afirma que el tramvia entre la UAB i el casc urbà de Cerdanyola és "indiscutible", però manifesta que la creació de noves línies al Vallès haurà d'esperar a la connexió de les dues línies de Barcelona.

Segons explica una informació de l'Agència EFE, Nadal ha avançat que l'única actuació que es preveu és la prolongació del Trambaix a Sant Feliu, aprofitant les obres per al soterrament de les vies de Renfe. Respecte a la resta de projectes, el responsable autonòmic ha manifestat que es decidiran amb posterioritat a resoldre "el repte més important que és la connexió entre els tramvies del Baix Llobregat i del Besòs per la Diagonal" i ha destacat el "gran èxit" del tramvia com a mitjà de transport.

Informació relacionada:
Barcelona unirà els tramvies i transformarà la Diagonal en un passeig
La PTP celebra la unió del tramvia per la Diagonal

Relacionats

Article

La Regidoria de Canvi Climàtic i Transició Energètica ha realitzat aquest estiu dos projectes energètics que han comportat el canvi de la il·luminació de les escoles públiques i la instal·lació d’una planta fotovoltaica a l’Escola Bernat de Mogoda.

Acte
05/10/2020
Biblioteca El Castell de Vacarisses
Notícia
Jordi Garcia @LocalPres

Jordi Garcia @LocalPres

Una edició per streaming amb fira virtual, activitats i networking. Encara us hi podeu inscriure i podreu seguir l'emissió en directe des de la mateixa pàgina web congresacusti.cat el dies 14 i 15 d'octubre.

Butlletí