El Consell dels Infants visita els "espais Green Leaf" de Mollet del Vallès

Ajuntament de Mollet del Vallès
10/02/2016 - 11:35

 


Els alumnes que conformen el Consell d'Infants de Mollet (CIM) han iniciat aquesta setmana les visites d'aquells espais que han contribuït a que la ciutat hagi estat nomenada ambaixadora verda europea al ser guardonada amb l'European Green Leaf.

Aquestes visites formen part de l'encàrrec que enguany ha rebut el Consell Municipal dels Infants en el sentit de treballar i preparar propostes per tal d'ajudar a l'Ajuntament a fer de Mollet del Vallès una ciutat encara més respectuosa amb el medi ambient.

Les visites les duran a terme 690 alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles  Sant  Jordi, Montseny, Sant Gervasi, Col·legis Nous, Federico Garcia Lorca, Nicolas Longarón, el Bosc, Sant Vicenç, Cal Músic, Can Besora, Lestonnac, Joan Abelló, Joan Salvat Papasseit, el CEE Can Vila, el Centre d'Estudis Mollet i l'AE Anselm Clavé.   
 

Els espais en el que faran els seus treballs de camp són, entre d'altres, la caldera de biomassa situada a la zona sud, alguna de les set instal·lacions  fotovoltaiques que hi ha a la ciutat, diferents parcs, com ara el de Pruneres o, fins i tot, el nou bus híbrid recentment presentat. 

El passat mes de desembre, i després de la trobada que els joves van mantenir amb l'alcalde Josep Monràs, el CIM rebia l'encàrrec de començar a treballar les seves propostes entorn a tot el relacionat amb el medi ambient i exposar-les al Ple del Consell dels Infants previst per al mes de març.   

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Donar a conèixer les diferents iniciatives que es fan a Mollet en l’àmbit de medi ambient i sostenibilitat, aquest és un dels objectius de la ‘Festa Verda i de la Biodiversitat‘ que impulsa l’Ajuntament de Mollet.

Article

Les parades del Mercat Municipal proposen accions de millora per reduir l'ús d'envasos de plàstic d’un sol ús.

Article

La Fundació Rivus posa a disposició l’exposició sobre els amfibis i rèptils aquàtics presents a les conques del Besòs i de la Tordera.

Butlletí