El Casal de la Gent Gran de Sant Llorenç d'Hortons acull diverses activitats sobre educació ambiental

Font: Ajuntament de Sant Llorenç
11/05/2016 - 09:04

El Casal de la Gent Gran acollirà, durant el mes de juny, a partir de les 16:00 hores, diferents tallers sobre educació ambiental amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons i la Mancomunitat Penedès Garraf.

La primera activitat que es farà l’1 de juny, consistirà en una xerrada en la qual es parlarà sobre els impactes ambientals que produeixen els residus, els resultats de les recollides selectives, els avantatges ambientals i els hàbits de consum, entre altres temes.

El mateix dia s’inaugurarà una exposició a l’Esplai que es podrà veure fins al 8 de juny. Aquesta mostra titulada  ‘SOS planeta’ ofereix informació sobre la greu situació de desigualtat que genera l’actual model socioeconòmic i de consum entre els països industrialitzats i els que estan en vies de desenvolupament, i proposa alternatives per avançar cap a una societat més responsable, ecològica i solidària.

Els següents tallers tindran lloc el 8 i el 15 de juny. En aquestes sessions, els assistents podran reutilitzar materials tan simples com els tubs de cartró per elaborar motius decoratius com quadres, marcs, reixes i altres elements.

Cal inscriure’s a la seu de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Sant Llorenç d’Hortons per a participar en els tallers. Les places estan limitades a 10 persones per grup. La xerrada i l’exposició són obertes a tothom.

A partir del mes de setembre es portaran a terme més tallers dels quals us informarem més endavant tant en el web municipal com a la revista L’Alzina.


 

Categories: 

Relacionats

Acte
19/05/2024 - 00:00
Lavern (Subirats, Alt Penedès)
Notícia

Donant continuïtat als treballs de seguiment i millora de la xarxa d'aigua del municipi que es realitzen de forma sostinguda, l'Ajuntament de Sant Llorenç d'Hortons ha contractat una empresa externa per fer una campanya de detecció de fuites a tota la xarxa d'aigua del municipi

Notícia

També treballaran la conscienciació sobre la sequera al voltant del Dia Mundial de l'Aigua, que se celebra el 22 de març.

Butlletí