El Camp de Tarragona posa en marxa la integració tarifaria del transport públic

Es preveu que prop de 18 milions d'usuaris es beneficiïn de l'important estalvi econòmic que suposa aquest sistema
Redacció
02/10/2008 - 00:00

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat va anunciar ahir la posada en marxa de la implantació de la integració tarifària del transport públic al Camp de Tarragona, que permetrà als usuaris realitzar intercanvis modals amb el mateix abonament. Tarragona se suma així a Barcelona, Lleida i Girona, on ja s'aplica la integració tarifària del transport.

La integració es començarà a aplicar amb la targeta T-MES i progressivament s'anirà incorporant la resta d'abonaments durant el 2009. La integració del transport al Camp de Tarragona es basa en la unificació del preu dels viatges a partir de 5 zones que agrupen un total 131 municipis, repartits entre les comarques de l'Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès que sumen en conjunt més de 575.000 habitants.

Es preveu que prop de 18 milions d'usuaris es beneficiïn de l'important estalvi econòmic que suposa la instauració d'aquest sistema. Pel què fa a les línies de transport públic, actualment donen servei un total de 23 línies urbanes a Tarragona i Reus, i 90 línies interurbanes.

Etiquetes: 
AdjuntMida
Image icon Zones tarifàries a Tarragona34.44 KB

Relacionats

Notícia

El ple de l'Ajuntament de Reus ha aprovat de manera inicial el passat divendres, 5 de maig el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible, així com sotmetre a exposició pública el document i l'estudi ambiental estratègic.

Butlletí