El bus del reciclatge recorre Catalunya

La instal·lació visitarà 20 municipis catalans durant les properes setmanes

Redacció

27/07/2010

Aquest dimarts 27 de juliol  s'inicia la ruta itinerant del Bus del Reciclatge, que serà present a 20 localitats catalanes per explicar de primera mà a la ciutadania la importància de la prevenció, la reutilització i el reciclatge dels residus.

La ruta del Bus itinerant començarà doncs, aquest dimarts a Roses i s'allargarà fins al 18 d'agost. El Bus disposa de jocs interactius, vídeos i inflables per tal que petits i grans coneguin que se'n fa dels residus un cop els dipositem en els contenidors adequats, així com resoldre dubtes i preguntes sobre el reciclatge.

El recorregut itinerant del Bus del Reciclatge s'emmarca en la campanya de sensibilització "La revolució dels petits gestos continua" que promou el Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat per tal d'augmentar el reciclatge a les llars catalanes i explicar la importància de generar menys residus.

Podeu consultar el calendari de dates i poblacions a www.elteupetitgest.gencat.cat

 

 

 

AdjuntMida
Image icon Font: Gencat15.03 KB

Relacionats

Article

El Consell Comarcal del Baix Penedès ha contractat 31 persones que estaven a l’atur per informar la ciutadania sobre com reciclar correctament. Al mateix temps recullen dades que serviran per examinar els punts febles en recollida selectiva al Baix Penedès, una de les comarques que més residus genera i que menys recicla de Catalunya. La iniciativa és pionera a Catalunya.

Butlletí