Dos nous vehicles elèctrics s'incorporen al parc mòbil municipal de Montcada i Reixac

Font: Ajuntament de Montcada i Reixac
14/08/2015

L'Ajuntament de Montcada i Reixac acaba d'incorporar al seu parc mòbil dos vehicles elèctrics cedits per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), que aniran destinats als departaments de la Brigada Municipal i al Servei d'Inspeccions Municipals. Els dos cotxes, un Renault Kangoo i un Renault Zoe, han estat cedits per l'entitat supramunicipal per un període de tres mesos. Passat aquest temps l'AMB els substituirà per un Nissan e-NV200 i un Leaf. Els dos nous vehicles elèctrics rebuts s'afegeixen als altres dos que disposa actualment el consistori, un Renault Fluence ZE i un Zoe. Els quatre cotxes disposen de punts de càrrega elèctrica a l'aparcament de l'edifici consistorial i a la nau de Logística, a Can Milans.

El regidor de Medi Ambient, Sergi Martín, ha valorat positivament la iniciativa i ha afirmat que "la cessió dels vehicles encaixa amb el compromís de l'Ajuntament amb la protecció del medi ambient i la sostenibilitat". En aquest sentit, des del passat mes de novembre, els treballadors de l'Ajuntament també disposen de 12 bicicletes elèctriques, cedides també per l'AMB, en el marc dels projectes de promoció de la bicicleta i el vehicle elèctric que l'ens va posar en marxa. En breu, el consistori rebrà 8 bicicletes més. Amb aquest mitjà de transport es poden fer recorreguts més llargs que amb les bicicletes tradicionals i és un sistema de transport que no genera emissions contaminants.

Relacionats

Article

En el marc del conveni signat entre el Zoo de Barcelona i el Consorci del Besòs, s’han instal·lat a la llera del riu uns pòsters per donar a conèixer els ocells que podem observar més fàcilment a l’entorn del riu Besòs, des de Montcada i Reixac fins a la desembocadura.

Acte
16/09/2019
Biblioteca Elisenda (Tarragona, 32). Montcada i Reixac
Notícia

L'actuació es complementarà a curt i mitjà termini amb la connexió amb els districtes i mesures de promoció de l'ús de la bicicleta

Butlletí