Dos nous itineraris a la pàgina web del Parc de la Serralada Litoral

Els punts de sortida són Argentona i Cabrera de Mar
Redacció
11/08/2009

Les dues noves rutes que proposa la pàgina web del Parc de la Serralada Litoral són per arribar al Castell de Burriac, una des de Cabrera de Mar i l'altra des d'Argentona

Es tracta de dues rutes per fer a peu. Els itineraris estan senyalitzats i la informació que es pot consultar consisteix en un mapa, el text descriptiu de com seguir la ruta i dades sobre els elements d'interès naturalista o arqueològic que es poden trobar durant la passejada.

La ruta des de Cabrera de Mar té l'inici a la plaça del Poble de Cabrera, amb una longitud d'11 km, un desnivell de 400 m i es pot fer en 2h i 45 min. El castell de Burriac, símbol del municipi de Cabrera, és l'objectiu d'aquest itinerari circular que transcorre també pels contraforts orientals del turó dels Oriols i corona l'estratègic cim del turó de l'Infern.

La ruta des d'Argentona comença a la plaça de l'església de Sant Julià d'Argentona Té una longitud de10 km, un desnivell de 140 m i una durada de 2h i 30min. L'interès d'aquesta excursió, a part de l'ascensió al castell de Burriac, es completa amb una aproximació a l'antic ofici dels carboners i amb una pujada al cim de la Feu, un mirador privilegiat des d'on s'observen rapinyaires i altres aus que volen de camí o de retorn de la seva migració a l'Àfrica.

A més d'aquestes dues rutes, a la pàgina web del Parc de la Serralada Litoral trobareu altres propostes per fer passejades i conèixer aquest espai natural com ara: senders de gran recorregut, rutes en bicicleta, rutes ornitològiques o bé rutes literàries.

Relacionats

Butlletí