Domènec Cucurull serà el Comissionat de la Xarxa pel Pacte d'Alcaldes i Alcaldesses

Redacció
29/05/2013 - 00:00

Domènec Cucurull sera el nou Comissionat de la Xarxa per al Pacte d'Alcaldes i Alcaldesses per una Energia sostenible local, a títol honorífic. Així ho ha decidit la Comissió de Seguiment de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, en data 28 de maig.

Per tal de donar compliment i impulsar els acords assolits per la Xarxa en convertir-se en entitat promotora del Pacte d'Alcaldes, s'ha aprovat que en Domènec Cucurull actuï com a Comissionat, tenint en compte la seva valua i vinculació professional fins fa poc mesos com a Cap de la Secretaria tècnica de la Xarxa. De l'Assemblea de Lleida en varen sortir, entre altres, dues línies potents de cara al Pla de Treball que desenvoluparà: La relació de la Xarxa amb el territori a través de les Diputacions, amb presència de la Generalitat i del Govern d'Andorra, i el seguiment, participació i assoliment de recursos quan al Pacte d'Alcaldes/ses, en tant la Xarxa ara és promotora del Pacte.

Podéu veure l'entrevista que Sostenible va fer a Domènec Cucurull arrel de la seva jubilació com a Cap de la Secretaria tècnica de la Xarxa:
"La Xarxa ha arribat on és ara gràcies al consens"

Etiquetes: 

Relacionats

Butlletí