Després d'un estiu sec, cal continuar promovent l'estalvi d'aigua

Redacció
17/09/2012 - 00:00
La campanya "La Xarxa estalvia aigua" arribarà aquest trimestre a més municipis: Badalona, Cervelló, Vilanova del Vallès, Vilanova i la Geltrú, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Gramenet, l'Hospitalet de Llobregat, Manresa, Montgat i Sant Quirze del Vallès
Després d'un estiu amb poca pluviometria, cal continuar promovent l'estalvi domèstic d'aigua. La campanya "La Xarxa estalvia aigua", promoguda conjuntament per la Diputació de Barcelona, a través de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, i l'Agència Catalana de l'Aigua; arribarà aquest trimestre a nombrosos municipis.

Les properes activitats seran:

  • L'exposició La Nova Cultura de l'Aigua i xerrada sobre estalvi d'aigua a Manresa. L'exposició ens explica com aconseguir el bon estat ecològic de l'aigua i dels rius, assegurar l'ús sostenible de l'aigua a partir de la recuperació i de la gestió de la demanda, i promoure la participació ciutadana en la planificació i gestió de l'aigua. El marc és la campanya 'La Xarxa estalvia aigua'.
  • L'exposició l'Aigua en Equilibri i xerrada sobre estalvi d'aigua a Cervelló. Aquesta exposició mostra la importància que els rius i l'aigua tenen per al desenvolupament de la societat i la necessitat de dur a terme una gestió sostenible per a garantir el seu futur.

Aquestes iniciatives s'inscriuen en el marc de la campanya La Xarxa estalvia aigua' que impulsa l'Ajuntament de Montcada com a membre de la Xarxa de Ciutats i Pobles Cap a la Sostenibilitat i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Agència Catalana de l'Aigua. Aquesta campanya consisteix en un conjunt d'actuacions de sensibilització ciutadana amb l'objectiu de continuar promovent l'estalvi domèstic d'aigua. 

 

Més informació sobre la campanya a l'especial:
'La Xarxa estalvia aigua', campanya per fomentar el consum hídric responsable a més de 50 municipis

Més informació:
https://www.facebook.com/Estalviaigua
http://www.diba.cat/web/xarxasost/estalviaigua
http://twitter.com/#!/search/estalviaigua


Etiquetes: 

Relacionats

Butlletí