Dènia ensenya a l’alumnat de de primària valors i bones pràctiques ambientals

Ajuntament de Dènia
02/03/2016 - 15:20

Un total de 237 alumnes de 4t de Primària dels col•legis Llebeig, Maristes, Pou de la Muntanya, Cervantes, Montgó i Carmelites de Dènia han participat en les 12 sessions teatralitzades de “Joc d’Ecologia”.
 

Les activitats han estat organitzades per  que la Regidoria de Medi Ambient i Canvi Climàtic de l'Ajuntament de Dènia. 

Amb un format motivant, atractiu i participatiu, els escolars aprenen valors i bones pràctiques ambientals, lligant situacions de la seua vida quotidiana amb els problemes ambientals globals. 

Els participants han treballat temes com la separació domèstica i reutilització de residus per fabricar nous objectes; l’atenció i cura dels animals domèstics; el respecte a les plantes i animals a la muntanya; els tipus de contaminació i la mobilitat sostenible.

Categories: 

Relacionats

Reportatge
26 de gener, Dia mundial de l'Educació Ambiental #EA26

Aquest article recull i organitza les aportacions dels tres autors en la taula rodona que va constituir la sessió inaugural del II Congrés Nacional d’Educació Ambiental de Catalunya, el dia 26 de novembre de 2020.

Notícia

40 escoles de Barcelona han tallat els carrers de Barcelona aquesta tarda per exigir un entorn pacificat. És una reclamació també de la Societat Catalana de Pediatria, que diu que calen mesures urgents per millorar la qualitat de l'aire a prop dels centres educatius. La Montse Lorenz ha anat als carrers per saber com es vivia aquesta reivindicació entre els pares, mares, nens i nenes.

Acte

Butlletí