Dènia ensenya a l’alumnat de de primària valors i bones pràctiques ambientals

Ajuntament de Dènia
02/03/2016 - 15:20

Un total de 237 alumnes de 4t de Primària dels col•legis Llebeig, Maristes, Pou de la Muntanya, Cervantes, Montgó i Carmelites de Dènia han participat en les 12 sessions teatralitzades de “Joc d’Ecologia”.
 

Les activitats han estat organitzades per  que la Regidoria de Medi Ambient i Canvi Climàtic de l'Ajuntament de Dènia. 

Amb un format motivant, atractiu i participatiu, els escolars aprenen valors i bones pràctiques ambientals, lligant situacions de la seua vida quotidiana amb els problemes ambientals globals. 

Els participants han treballat temes com la separació domèstica i reutilització de residus per fabricar nous objectes; l’atenció i cura dels animals domèstics; el respecte a les plantes i animals a la muntanya; els tipus de contaminació i la mobilitat sostenible.

Categories: 

Relacionats

Article

Aquest curs es posa en marxa el programa microxarxes per tractar específicament des dels centres educatius les diferents línies estratègiques de ciutat

Acte
25/09/2020
Article

El taller és gratuït amb inscripció prèvia abans del 17 de setembre i està adreçat a infants de 6 a 12 anys. L’activitat se celebrarà al Casal de les Escodines el dissabte 19 de setembre i consisteix en una caminada fotogràfica guiada amb parades d’observació d’elements d’interès cultural i industrial de la ciutat. Les fotografies realitzades i seleccionades participaran en un concurs i una exposició que es podrà veure al Casal de les Escodines del 8 al 30 d’octubre.

Butlletí