Cursa de transports a Sant Adrià per promoure la mobilitat sostenible

És una de les activitats previstes durant la Setmana de la Mobilitat
Font: Aj. Sant Adrià
17/09/2009 - 00:00
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

Del 22 al 29 de setembre, Sant Adrià de Besòs celebrarà la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, juntament amb diverses ciutats europees. En aquest marc, l'Associació per a la Promoció del Transport Públic, amb la col·laboració de l'ajuntament del municipi, organitzarà una Cursa de transports, en la qual es podrà participar amb qualsevol mitjà de transport urbà i interurbà (bus, tren, metro, bicicleta, moto, peu, patins, etc.).

La cursa tindrà lloc el dia 22 de setembre, a les 18.30 h, i comptarà amb tres itineraris que tindran el final a la plaça de la Vila de Sant Adrià, on es comptabilitzarà el temps que han invertit en el recorregut, i es faran les comparatives cost-temps per cada itinerari i mitjà de transport. Els tres punts de sortida seran la plaça de Catalunya, a Barcelona; el carrer del Mar, a Badalona; i la Llar d'infants Escola Garbí, a Sant Adrià.

Les persones que hi vulguin participar poden inscriure's trucant al Servei municipal de Medi Ambient (tel. 93 381 20 04).

D'altra banda, el 27 de setembre tindrà lloc la Pedalada popular que enguany circularà per Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs. La primera sortida serà a les 11.30 al parc de Montigalà i el punt de trobada a Sant Adrià de Besòs, serà a les 12.30, a la Rambleta.

--
Notícia relacionada: Els municipis comencen a preparar la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Relacionats

Acte
10/05/2021 - 00:00
Centre Cultural Besòs. Josep Tarradellas, s/n. Sant Adrià del Besòs
Article

Si som el que mengem, posem la taula amb el que volem ser. Respectant el medi ambient. Impulsant l'economia local. Amb salut per al veïnat. arriba la  Setmana Ciutadania de l'Alimentació Sostenible.

Acte

Butlletí