Cornellà convoca subvencions per energies renovables i iniciatives d'estalvi d'aigua

El pressupost màxim a atorgar ascendeix a 32.720 euros, i es podran presentar sol·licituds fins el 15 de setembre
Font: Aj. Cornellà
01/06/2009

L'ajuntament de Cornellà ha aprovat, per novè any consecutiu, la convocatòria de subvencions per instal·lacions de fonts alternatives energia i que enguany té com a novetat important que també es podrà subvencionar les instal·lacions de reaprofitament d'aigües grises i pluvials que s'executin en edificis situats en el terme municipal de Cornellà de Llobregat que es facin durant l'any 2009. Les bases de la convocatòria defineixen el conjunt de condicions a seguir per a la sol·licitud, tramitació, concessió, justificació i cobrament d'aquest ajut.

En el cas de entitats, administracions i comunitats de propietaris es pot arribar a atorgar el percentatge màxim del 75% del pressupost presentat. Les subvencions a persones físiques no podrà excedir del 35% del pressupost total ni l'import de 2.500 euros.

Fins ara, aquestes subvencions han ajudat a les següents instal·lacions solars: energia fotovoltaica i tèrmica en els IES de Cornellà, en el Gremi d'Instal·ladors, fotovoltaica en la Seu Comarcal CCOO i tèrmica en dos cases particular del c/ Rubió i Ors i del c/ Bonveí. Encara que totes les instal·lacions són de producció més aviat modesta, representen eines educatives importants dintre d'un model de desenvolupament sostenible, asseguren des del consistori.

El pressupost màxim a atorgar ascendeix a 32.720 euros, i es podran presentar sol·licituds fins el 15 de setembre de 2009. Les bases es poden sol·licitar al departament de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'ajuntament (93 475 87 18 / medi_ambient@aj-cornella.cat) i es podran consultar a través del web del municipi.

Relacionats

Acte
14/03/2020 - 09:00
Cornellà de Llobregat
Notícia

L’AMB i l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat presenten el projecte dels dos futurs aparcaments d’intercanvi del municipi. Les properes setmanes es posaran en marxa dos nous park&ride metropolitans; així,s’amplia el servei AMB P+R, que ofereix 423 places en sis municipis metropolitans

Notícia

S'ha iniciat un nou camí escolar al barri d'Almeda de Cornellà de Llobregat, sumant-se als ja existents a diferents barris de la ciutat. Es tracta d'un camí proposat pels alumnes de les escoles Almeda i Martinet. L'objectiu és potenciar l'autonomia, la confiança i la responsabilitat dels infants i fomentar la mobilitat activa i sostenible.

Butlletí