Corbera ens diu "En tenim, de sobres!"

Font: Ajuntament de Corbera de Llobregat
10/11/2012 - 00:00

Un any més l'Ajuntament de Corbera convida a tota la ciutadania, entitats i comerços de Corbera a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus que se celebrarà entre el 17 i el 25 de novembre de 2012

A Corbera hi participen a través de diversos actes:

20 de novembre
Presentació del projecte Corbera Voluntària i el Banc dels Aliments. 18.30h a la Diadema
Taller En tenim, de sobres! Taller per a evitar el malbaratament alimentari a través de l'aprofitament de les restes de menjar.

24 de novembre
R-Festa amb tallers de reparació, botigues de segona mà i mercat d'intercanvi per tal d'allargar la vida de tot tipus de materials.

Més informació a corberadellobregat.cat

 

Aquest projecte es desenvolupa gràcies, entre d'altres, a la col·laboració voluntària de les persones que organitzaran els diversos tallers i xerrades, i amb el suport de l'Agència de Residus de Catalunya, l'Àrea Metropolitana de Barcelona i la Diputació de Barcelona.

Relacionats

Article

Aquesta caldera proporcionarà aigua calenta i calefacció a tota la zona esportiva (inclosa la piscina municipal) i a l'escola Jaume Balmes

Acte
Notícia

El programa municipal Escoles + sostenibles comptarà a partir del curs 2021-2022 amb quatre nous integrants, que col·laboraran amb el compromís de fer de Sant Feliu una ciutat més sostenible. Les escoles bressol Patufet, Fàbregas, Tambor i Ginesta impulsaran a partir d'aquest any un seguit d'accions per a la millora ambiental, que complementaran les que ja desenvolupaven per aconseguir que aquests equipaments educatius i les seves comunitats educatives siguin més respectuosos amb l'entorn.

Butlletí